Extech Instruments

Sinds 1971 concentreert Extech zich op test- en meetinstrumenten die zijn gebouwd voor professionals, vakmensen en doe-het-zelvers. De single source-strategie heeft Extech tot het merk gemaakt waar Extech zich op kan richten als het gaat om tools die helpen bij het voorkomen, identificeren en oplossen van problemen in een overvloed aan applicaties; of het nu gaat om elektrische, mechanische, onderhouds-, veiligheids- of milieutoepassingen, de producten van Extech worden vertrouwd door de professionals en worden elke dag op de proef gesteld.


Extech Multimeters

Een handige tool voor jou comfort. De Extech multimeters beschikken over AC voltage detectors, Geavanceerde functie omvatten Frequentie, Duty Cycle, Capaciteit en Temperatuur, Diode test, continuïteit,...

Voor meer info over de Extech Multimeters neem gerust contact met ons op.


Extech Stroomtang

De stroomtang met ingebouwde infraroodthermometer. Zo kunt u met één apparaat contactloos de temperatuur en de stroomsterkte van leidingen, stroomrails, etc. vaststellen. De solide apparaten beschikken over een aangespoten zachtrubberen bescherming en zijn uitgerust met een automatische bandschakeling, alsmede met een snelle Peak-Hold-functie voor betrouwbare metingen van aanloopstromen.

Voor meer info over de Extech Multimeters neem gerust contact met ons op.

Avalasia bied u een groot Extech-aanbod aan.

Als u vragen heeft over diverse (Extech) producten kunt u ons bereiken op +323 458 57 87