Populaire producten

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

E6Pro V2.0

De nieuwe Infiray Eye E6 Pro V2.0 warmtebeeld optiek, voorzien van een 640×480 detector en uitgevoerd met het nieuwste 1.280×960 pixel QVGA-display.

Meer info

BTC 24MP - Patriot

De Patriot is de nieuwste toevoeging aan onze serie trailcamera's met dubbele lenzen, met onzichtbare infraroodverlichtingstechnologieën van militaire kwaliteit.

Meer info


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Guide TA435 Clip-on

Guide TA series is een veelzijdige clip-on warmtebeeldhulpstuk. Het kan zowel gebruikt worden als warmtebeeldhulpstuk om toe te voegen aan je scope, of als draagbare warmtebeeldcamera.

Meer info


Nieuws & Acties

De nieuwe Night Vision kijker - TUBE-TD50L

De TUBE-TD50L is een digitale nachtkijker (night-vision) met uitstekende nachtzichtmogelijkheden, met de 50 mm/F1.2 lens, uitstekende ultra-lage lichtdetector, 13 uur batterijduur, verwijderbare externe batterijen, enzovoort. Deze richtkijker heeft een gelijkaardig uiterlijk als de dagrichtkijker en past bij de gewoontes van de dagrichtkijkergebruikers, toepasbaar op dezelfde richtkijker.


Carousel imageCarousel imageCarousel image

HOLO Handgrip

Vanaf heden ook verkrijgbaar bij AvalasiA. De holo gandgrip een handige tool om de Holo series op vast te monteren en gemakkelijk vanuit de hand te observeren.


Carousel imageCarousel image

Browning voordeelpakket

Voor het spaarzaam gebruik vaneen Browning Trail Camera biedt AvalasiA u een voordeelpakket aan. een PATRIOT samen met een power pack(dubbele batterij voor uw toestel).

Of de nieuwe 8E-HP4 samen met een zonnepaneel voor optimaal gebruik.


Browning Trail Camera - Spec Ops Elite HP4

De Browning Spec Ops ELITE HP4 is niet alleen de ultieme cameraval om de wat schuwere dieren vast te leggen, maar functioneert ook goed als een beveiligingscamera.

Meer info

Nieuwe RICO Series Thermal Scope

De Rico serie is een multifunctioneel en zeer uitbreidbaar infrarood thermisch beeldvormingsproduct. Het product wordt gekenmerkt door een veranderlijke laserafstandsmeter, een afneembaar batterijpak, een oculairvergroting tot 16 keer, en een uitgebreide upgrade van de software-interface.

Meer info

Temperatuurscanners van Avalasia houden vaccinatiecentra coronaveilig

De politie van Sint-Niklaas kan voortaan naar mensen zoeken door middel van een warmte-camera.