Browning Trail Camera's

Strike Force Series

Browning Trail - Strike Force Pro X 20MP - 5HDPX

Verder bouwend op de opmerkelijke standaard gezet door de originele Strike Force Pro, biedt de gereconstrueerde 2019 Strike Force Pro X een verbeterde functieset met een 1,5-inch kleurenzichtscherm en een volledig stalen verstelbare montagebeugel voor eenvoudige installatie in het veld.

Browning Trail - Strike Force Pro XD Dual Lens 24MP - 5PXD

De camera met de meeste functies in de Strike Force-serie camera's is de Strike Force Pro XD.

Ons vlaggenschip Strike Force-model beschikt over "Dual Camera Lens Technology" die gebruik maakt van een speciaal afgestemde daglens om overdag haarscherpe beelden te produceren, terwijl de speciale cameralens bij weinig licht ongelooflijk heldere nachtelijke beelden maakt. De Strike Force Pro XD beschikt ook over een bliksemsnelle triggersnelheid van 0,15 seconde en een bewegingsdetectiebereik van 24 meter.

Dark Ops Series

Browning Trail Camera - Dark Ops MAX HD - 6HDMAX

De Browning Dark Ops HD MAX is het nieuwe instapmodel uit de Browning 2020 collectie! Net als alle Dark Ops modellen is ook de Dark Ops HD MAX voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits, waarmee de wildcamera minder snel opvalt bij zowel dier als mens terwijl deze foto's of video's maakt.


BTC-6HDPX Browning Trail Camera - Dark Ops HD Pro X 20MP - 6HDPX

De Dark Ops HD Pro X bouwt voort op de overweldigende reacties op de originele Dark Ops Pro met een verbluffende mogelijkheid om beelden van dieren in het wild op uw eigendom vast te leggen met een krachtige onzichtbare infraroodflits die 100% ondetecteerbaar is.

Deze camera is perfect voor het discreet opnemen van dieren die gemakkelijk schrikken, of ongewenste indringers op uw eigendom.Browning Trail - Dark Ops Pro XD Dual Lens 24MP - 6PXD

De Dark Ops Pro XD heeft de meest robuuste functieset in onze Dark Ops cameraserie.

Deze camera's hebben een onzichtbare infraroodflits om te zorgen dat wild of indringers op uw terrein de camera niet opmerken terwijl deze foto's of video's maakt.

De Dark Ops Pro XD is uitgerust met onze "Dual Camera Lens Technology" die gebruik maakt van een speciaal afgestemde daglens om overdag haarscherpe beelden te produceren, terwijl de speciale cameralens bij weinig licht ongelooflijk heldere nachtfoto's maakt.


Spec Ops Series

Browning Trail - Spec Ops Edge with 2" color screen 20MP - BTC 8E

De Spec Ops Advantage beschikt over de hoogste kwaliteit 20MP beeldresolutie, evenals onze onzichtbare, instelbare power "Night Vision" IR-verlichting die reikt tot 80 ft.

De nieuwe Spec Ops Advantage camera beschikt ook over een ongelooflijke 1920 x 1080 Full HD videoprocessor, in staat om verbluffende videobeelden van uw wild te produceren die gemakkelijk kunnen worden bekeken op een computer of tv met groot scherm.


Browning Trail Camera - Spec Ops Elite HP4 - 8E-HP4

De Browning Spec Ops ELITE HP4 is niet alleen de ultieme cameraval om de wat schuwere dieren vast te leggen, maar functioneert ook goed als een beveiligingscamera. In tegenstelling tot de Browning Recon Force modellen zijn de Browning Spec Ops wildcamera's namelijk voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits en worden zij dus minder snel opgemerkt door mensen of dieren in de omgeving. Verder is dit gloednieuwe model voorzien van allerlei fijne kneepjes. Zo kunt u het detectie- en flitsbereik terugbrengen tot 18 meter. Dit komt goed van pas wanneer u verwacht dat een dier vlak voor de cameraval komt (bijv. bij een vogelnest of gebruik van een lokmiddel). Daarnaast is niet alleen het detectiebereik, maar ook de detectietijd verstelbaar (0.1s-0.7s). Met deze fijne handigheidjes kunt u uw wildcamera nog specifieker aan laten sluiten op het gewenste doel en opstelling.


Patriot

Browning Trail Camera 24MP - Patriot

De Patriot is de nieuwste toevoeging aan onze serie trailcamera's met dubbele lenzen, met onzichtbare infraroodverlichtingstechnologieën van militaire kwaliteit. De Patriot-trailcamera heeft 2 ingebouwde camerasensoren en lensarrays. De combinatie van sensor en lens voor fotografie overdag is nauwkeurig afgesteld om overdag heldere, haarscherpe beelden en video's in het veld te leveren. De nachtzichtsensor en het lenssysteem van militaire kwaliteit leveren nachtelijke foto's en video's met behulp van onzichtbare infraroodverlichting.


Trail Camera Accessoires

Browning Solar Battery Pack

De Nieuwe Solar Camera Power Pack kan samenwerken met al onze trailcameramodellen en biedt een constante stroombron voor uw camera in het veld. Het energie vak bevat 6 oplaadbare AA NiMH-batterijen die voortdurend worden opgeladen door de zeer efficiënte zonnecel om uw camera's in het veld sterk te laten werken. Het zonnepakket kan eenvoudig aan elke boom worden bevestigd, of kan worden gebruikt met onze serie camerabevestigingen. Het zonnepaneel kan eenvoudig in de perfecte hoek worden versteld om de zonne-energieoutput te maximaliseren.

Browning Trail Camera Security Box

Bescherm uw Spec Ops, Recon Force, Command Ops HD of Patriot camera wanneer deze dagen, weken of maanden onbeheerd in het veld wordt achtergelaten met de Browning Trail Camera Security Box. Gemaakt van duurzaam en sterk staal, het hecht aan een boom en verdwijnt vrijwel dankzij de camouflage-buitenkant van het bos, zodat het geen onnodige aandacht trekt van wild of voorbijgangers.

Browning Trail Camera Tree Mount

De Browning Trail Camera Tree Mount zorgt ervoor dat je nooit een compromis hoeft te sluiten bij het maken van de foto die je wilt. Bevestig aan een kromme boom of onhandige afrasteringspaal en gebruik de cardanische bevestiging om de cameraval precies zo te plaatsen als u wilt. De camera wordt aan de houder bevestigd met behulp van de statiefschroef aan de basis van elke Browning-camera (behalve de Browning Defender-camera's) en past ook op alle andere niet-Browning-trailcamera's met een statiefinzetstuk.