Ontdek de Eye Series II V3.0

Thermische Monoculair in zakformaat

De InfiRay Eye series II V3.0 is een thermische monoculair in zakformaat met ≤500 g voor het verkennen van de buitenlucht. Het helpt om uw omgeving te onthullen en doelen op meer dan 2000 meter afstand gemakkelijk te zien. Eenvoudig te gebruiken, lage leerkosten. Eye series II V3.0 is de perfecte metgezel voor jacht met warmtebeeldcamera's of buitenreizen, of het nu in het donker is of in uw eigen achtertuin.

12um thermische sensor met NETD (25mK)

De Eye series II V3.0 is uitgerust met InfiRay high-performance keramische ingekapselde 12um 640*512 hoge resolutie sensor met NETD ≤25mk (25°C,F#=1,0), die lichter is, lager stroomverbruik, zorgt voor perfecte gedetailleerde herkenning, zelfs in de zwaarste weersomstandigheden wanneer het thermische contrast laag is.

Hoge beeldkwaliteit

Met de Eye series II V3.0 kunt u technische superioriteit ontvangen op thermische beeldvorming met rijke details, het zal veel eenvoudiger zijn om doelen in het donker te zoeken. De Eye series II V3.0 heeft uitstekende prestaties in temperatuurbereik.

Ingebouwde Ultra Clear functie

De ingebouwde ultraheldere thermische technologie van InfiRay bestaat uit software-algoritmen die zijn ontworpen voor slecht weer, zoals regenachtige, besneeuwde, mistige dagen, enz. De ultraheldere modus kan resulteren in een gedetailleerder gezichtsveld en verbeterde objectidentificatiemogelijkheden.

Hoog contrast HD OLED-micro display

De Eye II V3-serie is uitgerust met een OLED-display met hoog contrast en een resolutie van 1024*768. Het biedt een betere kleurweergave, een hogere reactiesnelheid en kan scherpere beelden en levendigere kleuren weergeven.

Hue selectie

Om beter te voldoen aan de verschillende eisen van de gebruikers op het gebied van visuele ervaring, bieden de producten twee tintselecties voor gebruikers: C (koele) tint en W (warme) tint.

Onder een koele tint kunnen gebruikers een visueel duidelijkere beeldkwaliteit ervaren met rijke details, markeerdoelen.

Onder een warme tint kunnen de gebruikers zachtere beelden krijgen, waardoor visuele vermoeidheid door langdurig kijken wordt vermeden.

Groot detectiebereik tot 2597 meter

Gecombineerd met de krachtige objectieflens (E6+V3: 35 mm/F1.0 VS E6Pro V3: 50 mm/F1.2) met een zeer gevoelige warmtebeeldsensor van 640x480@12 µm, biedt de Eye series II V3.0 uitzonderlijke detectiemogelijkheden. Afhankelijk van het model is de Eye series II V3.0 in staat om een gemiddeld menselijk doel te detecteren, gekleed in bovenkleding, op het maximale bereik tot 2597 m in volledige duisternis.

PIP functie

De ingebouwde Picture-in-Picture-functie van Eye series II V3.0 verbetert de nauwkeurigheid door een 2x vergroot beeld van het dradenkruis aan de bovenkant van het scherm te bieden. Het helpt gebruikers om in te zoomen op de doelen terwijl de rest van het gezichtsveld zichtbaar blijft.

5 Kleurpaletten

White hot

Black hot

Red hot

Color

Hot target highlight

Ingebouwde video recorder en WiFi conectie

Er is 16 GB geheugen beschikbaar voor E2n V2.0/C2w/E3w, dat kan voldoen aan meer dan 40.000 foto's of 24 uur ononderbroken video-opname, zoveel mogelijk om u de opwinding van elk jachtmoment te houden. De ingebouwde WiFi-module maakt 4 verbindingen tegelijk mogelijk.

Kies uw Eye II Series V2.0