Ontdek de Tube TH35 Series

TH35

De Tube series TH35 warmtebeeldrichtkijker uit de Tube-serie erft de klassieke, gestroomlijnde buitenkant met superieure prestaties. Op deze basis maakt de Tube series TH35 het baanbrekende en innovatieve gebruik van ronde displays om de eerste keer in de industrie te bereiken. Het 1.39'ronde OLED-display vergroot het observatieveld, verbetert de beeldhelderheid en het contrast en verbetert het observatiecomfort aanzienlijk.

Het klassieke Tube-uiterlijkontwerp volgen door eruit te zien als een dagrichtkijker. De Tube series TH35 drukt een geavanceerde en briljante creatie uit van de Tube-serie door gebruik te maken van het ronde scherm van 1,39'. Het ronde scherm van 1,39 inch zal een heel ander gevoel van ervaring geven door een veel groter beeld te bieden. Voor wie waarde hecht aan traditie en technologische verbetering nastreeft, is de Tube series TH35 een goede keuze.

1.39'Rond Scherm'

De toepassing van 1.39'round screen is baanbrekend en innovatief in de thermische scope-industrie. Het weidse uitzicht van het 1.39'ronde scherm kan een comfortabelere en aangenamere observatie-ervaring bieden.

Oneindig zoomen

Terwijl de Tube serie TH35 de vergroting van 3,0-9,0 keer kan bereiken, kan het oneindig zoomen. Wat betekent dat u de vergroting kunt aanpassen aan de tijden die u wilt tijdens 3,0-9,0. Het sluit beter aan bij uw behoefte door de details te tonen op de manier die u wilt.

12 μm Pixel pitch

Met de zelfonderzochte, krachtige 12um-detector, biedt het hoogwaardige en gedetailleerde beelden.

Ingebouwde Ultra Clear functie

Wanneer de Ultraclear-modus is ingeschakeld, is het effect van slechte weersomstandigheden uitgeschakeld. Met de Untraclear-modus kan de Tube series TH35 nog steeds een helder en gedetailleerd beeld geven, zelfs bij slechte weersomstandigheden zoals zware mist en regen. Slecht weer kan je niet vertragen.

Betrouwbare volledig aluminium behuizing

Volledig aluminium behuizing garandeert de betrouwbaarheid van de Tube series TH35, toepasbaar voor buizen met een diameter van 30 mm, het uiterlijk maakt installatie van de Tube series TH35 mogelijk op standaard 30 mm scoperingen, met eenvoudige bediening, hoge stabiliteit.

Hoog schokbestendigheid

De hoge schokbestendigheid van de Tube series TH35 is tot 1000G, het zorgt voor de betrouwbaarheid van Tube series TH35.

Voldoende bedrijfstijd en flexibele batterijkeuze

Ingebouwde batterijen werken 8 uur en met een extra 18500 batterij voor back-up is de werktijd van de Tube series TH35 11,5 uur

32G-opslag, kostbare momenten niet missen

De opslagruimte is geüpdatet naar 32G, meer waardevolle momenten kunnen worden vastgelegd en bewaard.

5 praktische kleurenpaletten

De Tube series TH35 heeft 5 verschillende kleurenpaletten voorbereid die wit heet, zwart heet, rood heet, kleur, hete doelmarkering zijn die u kunt kiezen voor verschillende situaties. De hot target highlight-modus is met name eigendom van InfiRay om u te helpen het doel te markeren en de rest zwart te maken, het doel zal duidelijker zijn terwijl de achtergrond zwart wordt.