Hikvision

Carousel imageCarousel imageCarousel image

Hikvision maakt geavanceerde thermische technologie beschikbaar, zowel aan professionele als persoonlijke gebruikers. Met de Hikvision Commercial Vision thermische producten helpen we u beter te zien en te weten.

De handheld Thermal Monocular heeft een oplaadbare lithiumbatterij en is daarmee een handig hulpmiddel in zakformaat voor nachtelijke verkenning buitenshuis of in omgevingen met zeer weinig licht. De multifunctionele Thermal Binocular met dubbel spectrum combineert een warmtebeeld met een optisch beeld, om doelen zichtbaar te maken, en geeft meer details, zoals de afstand tot het doel, en de lengte- en breedtegraad van het doel, voor meer inzicht in de situatie.


Hikvision DS-2TR03

Hikvision DS-2TR03

Hikvision Thermal Scope heeft een 384 × 288 thermische detector en een 1024 × 768 OLED-monitor, die een helder beeld biedt onder zware omgevingsomstandigheden zoals duisternis, mist, rook, stof, regen, sneeuw, hout, camouflage, enz. De sluiterloze technologie vermijdt het risico van verlies van het doelwit en zelfblootstelling die werd veroorzaakt door de sluiter. Deze leveren allemaal grote inspanningen om de doelsituatie beter te observeren en misdaden te bestrijden.

Hikvision DS-2TS16

Hikvision DS-2TS16

Hikvision Handheld Thermal & Optical Bi-spectrum Binocular is uitgerust met een ultra-low light optische detector, 640 × 512 thermische detector, 1024 × 768 OLED-display en oculair met groot gezichtsveld. Het apparaat kan snel verborgen voorwerpen opsporen en lokaliseren, zelfs onder extreme omstandigheden, zoals rook, mist, regen en sneeuw. Het kan op grote schaal worden toegepast op scenario's zoals patrouille, wetshandhaving, opsporing en redding, drugshandhaving, smokkelbestrijding en verdachte vangst.

Hikvision DS-2TS03

Hikvision DS-2TS03

Met de Hikvision DS 2TS03 15XF/W warmtebeeldcamera krijg je veel waar voor je geld. Deze warmtebeeldcamera is voorzien van alle gemakken zoals bijvoorbeeld opnamemogelijkheid, wifi, afstandsmeter en verschillende beeldweergaven. Het detectiebereik van meer dan 400 meter voor personen van 1.80 meter is zeer royaal te noemen.