InfiRay

Carousel imageEye II Series V2.0De Finder Series

InfiRay is de geregistreerde merknaam van Iray. Infiray staat voor ultra heldere beeldvorming, gebruikmakend van ongekoelde thermische beeldvorming. De InfiRay producten staan bekend vanwege het gebruiksgemak, hun ergonomie en de hoge betrouwbaarheid. Bij InfiRay staan naast de hoogwaardige producten ook garantie (2/3jaar) en ondersteuning.

Eye Series

Carousel imageCarousel imageCarousel image

Xeye E2n

De E2n 13 is het ideale instapmodel.Generatie 3 is voorzien van een nieuwe keramische VOx-detector met een hogere temperatuurgevoeligheid en een levensduur van de batterij van maximaal 10 uur.

De E2n 13 heeft een wiebelvrije beeldsnelheid van 50 Hz.Warmtebronnen kunnen worden weergegeven in vier verschillende kleuren1,2x optische zoom en daarnaast 2x digitale zoomlens.De E2n 13 is gecertificeerd volgens IP66 en beschermd tegen stof en water.

Carousel imageCarousel imageCarousel image

Xeye E3n

Deze Xeye Thermal E3N is een kleine compacte warmtebeeldspotter met een 19mm lens. Deze warmtebeeldspotter beschikt over een 17 μm sensor waarmee u dus op +/- 700 meter nog één mens kunt waarnemen. Daarnaast beschikt deze E3N over een beeldsnelheid van 50Hz. De Xeye Thermal E3N is het tweede model uit de Iray Xeye spotter lijn.

Eye II Series V2.0

Carousel imageCarousel imageCarousel image

E3Plus V2.0

De verbeterde tweede versie van de Eye Thermal E3 plus handheld warmtebeeldcamera, biedt nu nog betere prestaties dankzij de 12 μm detector, in vergelijking met de vorige sensor met 17 μm pixels . Hierdoor is detectie in combinatie met de 25 mm lens tot 1300 meter nu ook mogelijk

De E3 Plus V2.0 warmtebeeldcamera is een ideale metgezel voor jagers en iedereen die op zoek is naar een compact apparaat met hoge prestaties.


Carousel imageCarousel imageCarousel image

E3Max V2.0

De verbeterde tweede versie van de Xeye Thermal E3 Max handheld warmtebeeldcamera biedt nu nog betere prestaties dankzij de 12 μm detector, in vergelijking met de vorige sensor met 17 μm . Hierdoor is detectie in combinatie met de 35 mm lens vanaf 1800 meter nu ook mogelijk

De E3 Max V2.0 warmtebeeldcamera is een ideale metgezel voor jagers en iedereen die op zoek is naar een compact apparaat met hoge prestaties. Het is een allround warmtebeeld optiek waarmee je zowel in het bos, en op de grote vlakke terreinen wild goed kunt spotten, ik kan deze optiek dan ook echt aanbevelen voor de jager die een warmtebeeld optiek zoekt waar hij in alle situaties het wild goed kan zien.


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

E6Plus V2.0

De nieuwe Iray eye E6+ V2.0 warmtebeeld optiek, is voorzien van een 640×480 detector en uitgevoerd met het nieuwste 1.280×960 pixel QVGA-display.

Daardoor is dit een compacte krachtpatser in het premium segment.

De nieuwe krachtige 12um VOx-detector en het nieuwe LCOS-display in QVGA-formaat zorgen voor een fascinerende beeldscherpte en kijkervaring. Met de nieuwe 12um-detector konden de batterijprestaties opnieuw aanzienlijk worden verhoogd. De 35 mm handmatig focus objectie flens maakt een detectiebereik tot 1818 meter, en een gezichtsveld van 25m op een afstand van 100 m mogelijk. Warmtebronnen kunnen in verschillende waarnemers kleurmodi worden weergegeven en, indien nodig, tot 4 keer digitaal worden vergroot. Door de hoge kwaliteit Vox detector verlies je geen details met het inzoomen.

Beeldgegevens kunnen via de kabel worden verzonden of live worden verzonden naar een Android- of IOS-apparaat en worden opgenomen met behulp van de WiFi-functie tot een afstand van 50 meter. De optiek is IP66 gecertificeerd en daardoor beschermd tegen stof en zware regenval.

De Iray eye E6+ V2.0 is een ideale optiek voor de veel eisende jager die over grote afstanden nog goed aanspreken wil, en zelfs in de zoommodus geen detailscherpte wil missen.


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

E6Pro V2.0

De nieuwe Infiray Eye E6 Pro V2.0 warmtebeeld optiek, voorzien van een 640×480 detector en uitgevoerd met het nieuwste 1.280×960 pixel QVGA-display.

Daardoor is dit een compacte krachtpatser in het premium segment.

De nieuwe krachtige 12um VOx-detector en het nieuwe LCOS-display in QVGA-formaat zorgen voor een fascinerende beeldscherpte en kijkervaring. Met de nieuwe 12um-detector konden de batterij prestaties opnieuw aanzienlijk worden verhoogd. De 50 mm handmatig focus objectie flens maakt een detectiebereik tot 2597 meter, en een gezichtsveld van 25 m op een afstand van 100 m mogelijk. Warmtebronnen kunnen in verschillende waarnemers kleurmodi worden weergegeven en, indien nodig, tot 4 keer digitaal worden vergroot. Beeldgegevens kunnen via de kabel worden verzonden of live worden verzonden naar een Android- of IOS-apparaat en worden opgenomen met behulp van de WiFi-functie tot een afstand van 50 meter. De optiek is IP66 gecertificeerd en daardoor beschermd tegen stof en zware regenval.

De Infiray Eye E6 Pro V2.0 is een ideale optiek voor de veel eisende jager die over grote afstanden nog goed aanspreken wil, en zelfs in de zoommodus geen detailscherpte wil missen.


RICO Series

Hoge beeldkwaliteit

De Rico serie is uitgerust met een infrarood, onafhankelijk ontwikkelde VOx-detector met hoge prestaties, die u levendige, zeer gedetailleerde warmtebeelden biedt. Het is gemakkelijker om in het donker naar doelen te zoeken met een verbluffend scherpe beeldkwaliteit.


AMOLED Micro Display

Het contastrijke AMOLED micro display met HD resolutie biedt een scherp beeld en levendige kleuren. Het scherm heeft een uitstekende beeldkwaliteit en levert onberispelijke prestaties, zelfs bij vriestemperaturen.


Ultraheldere modus

De ingebouwde ultraclear mode is speciaal ontworpen voor barre weersomstandigheden, zoals bij zware mist en regen. Het zal gevoeliger zijn en meer details weergeven.


Gebruiksvriendelijke interface

Eenvoudig en gemakkelijk te bedienen is het oorspronkelijke ontwerpdoel van de Rico-serie. Het levendige pictogramontwerp biedt een gevisualiseerde gids en een doorschijnende achtergrond van de menudisplay, zodat de gebruiker het doel onbelemmerd kan observeren.


Picture-in-Picture

De Picture-in-Picture functie verbetert de nauwkeurigheid door een 2 x vergroot beeld te geven van het dradenkruisgebied, bovenin het scherm. Het helpt om het doel te vergroten terwijl de zichtbaarheid van het gehele gezichtsveld behouden blijft.


meer info

Tube Series

Carousel imageCarousel image

TL35

De Tube serie is een hypermoderne richtkijker met warmtebeeldtechnologie. De Tube TL35 Ziet er hetzelfde uit als een Dag richtkijker. Het state-of-the-art ontwerp is speciaal voor professionele jagers die tradities waarderen en technologische superioriteit zoeken.

Hoge beeldkwaliteit

De Tube-serie is ontworpen voor een goede werking in extreme weersomstandigheden. Of de omgeving nu ijskoud of zinderend heet is of niet, het beeld behoudt zijn contrast en levendige kleuren zonder verlies van beeldkwaliteit.

Gebruiksvriendelijke interface

De grote draaiknop biedt soepel zoomen, terwijl vier navigatietoetsen een optimaal en eenvoudige bediening bieden.

Picture-in-Picture-functie

De Picture-in-Picture-functie verbetert de nauwkeurigheid door een 2x vergroot beeld te geven van het dradenkruisgebied bovenaan het scherm. Het helpt om in te zoomen op een doel met behoud van de zichtbaarheid van het gehele gezichtsveld.

Ultraclear-modus

De ingebouwde ultraclear-modus is ontworpen voor slechte weersomstandigheden, zoals zware mist en regen. Het maakt de Tube-serie gevoeliger en in staat om meer details te geven.

Betrouwbare volledig aluminium behuizing

De behuizing van de Tube-serie is gemaakt van aluminium en is ontworpen om de betrouwbaarheid te verbeteren. Tube-richtkijkers zijn ontworpen voor robuuste betrouwbaarheid en hebben een volledige, versterkte en toch lichtgewicht metalen constructie. Nauwkeurige fabricage van behuizingselementen zorgt voor onberispelijke prestaties in het veld.

Montage

Het nieuw ontworpen buisvormige uiterlijk is gemaakt met een diameter van 30 mm en maakt het daarom mogelijk om de Tube-serie te installeren op standaard 30 mm montageringen.

Voldoende gebruikstijd en flexibele batterijkeuze

De werktijd van de ingebouwde batterij is maximaal 8 uur en de vervangbare 18500-batterij zorgt voor 2 uur extra gebruik.

Extreem detectiebereik

Het combineert de geavanceerde thermische beeldsensor en de hoogwaardige optische lens van germanium om een ​​ongekend detectiebereik tot 1800 meter te bieden, zelfs in volledige duisternis. ( Persoon 1,8 Mtr x 0,5 Mtr)

Pixel Pitch 12 μm

De hoogwaardige detector is het allernieuwste concept met een pixelafstand van 12 μmClip C Series

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

CL42

Clip-On CL42


De Clip-On CL42 maakt indruk met een toonaangevende prijs-prestatieverhouding.

Eenvoudige en betrouwbare bediening en de precisie in de uitvoering, zijn de onverslaanbare sterke punten van deze warmtebeeld voorzetkijker.

De Clip-On CL42 kan in de hand worden gehouden en kan worden gebruikt als voorzetkijker.

De optica heeft een geïntegreerd kompas, hellingmeter

De krachtige VOx-detector en het LCOS-display met QVGA-formaat (1024×768 pixels) leveren contrastrijke en scherpe beelden op.


De handmatig scherpstelbare objectieflens van 42 mm maakt een detectiebereik van maximaal 1.482 m mogelijk.


De ingebouwde VOx-detector maakt een 8-voudige vergroting van de dagoptiek mogelijk.


Clip T Series

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

CTP13

Clip T-serie is een van de meest compacte en goedkoopste warmtebeeldcamera-opzetstukken voor vizieren op de markt, die voornamelijk wordt gebruikt met een dagrichtkijker en lage kosten, laag stroomverbruik en miniaturisatie.

Clip-on thermische vizieren zijn echt veelzijdige warmtebeeldkijkers die u meer opties en functionaliteit bieden. Of u het nu wilt gebruiken als een speciaal thermisch vizier of voor uw dagoptiek vastgeklemd wilt hebben voor een betere zoomcapaciteit voor thermische beeldvorming, deze vizieren kunnen gemakkelijk aan uw behoeften voldoen. Met onze clip-on's hoeft u niet opnieuw op nul te stellen. Dus als u zich in het jachtrijk bevindt, kunt u gemakkelijk overschakelen naar uw favoriete richtmethode.

Deze bezienswaardigheden hebben absoluut geen licht nodig om te functioneren, dus u kunt letterlijk elk dagzicht in een thermisch zicht veranderen. Nu kunt u uw doelen op elk moment van de dag of nacht zien, waardoor het een echt robuust richtsysteem is.Finder Series

Carousel imageCarousel imageCarousel image

FL25R

De producten uit de Finder-serie zijn licht en gemakkelijk mee te nemen, vooral geschikt voor bediening met één hand die altijd en overal in uw zak kunnen worden gestopt. Het compacte ontwerp en de ingebouwde laserzoeker maken de Finder de beste keuze voor buitenonderzoek


Carousel imageCarousel imageCarousel image

FH25R

De producten uit de Finder-serie zijn licht en gemakkelijk mee te nemen, vooral geschikt voor bediening met één hand die altijd en overal in uw zak kunnen worden gestopt. Het compacte ontwerp en de ingebouwde laserzoeker maken de Finder de beste keuze voor buitenonderzoek

Info.