RICO Series

De Rico serie is een multifunctioneel en zeer uitbreidbaar infrarood thermisch beeldvormingsproduct. Het product wordt gekenmerkt door een veranderlijke laserafstandsmeter, een afneembaar batterijpak, een oculairvergroting tot 16 keer, en een uitgebreide upgrade van de software-interface. Met de bijgewerkte, de Rico-serie biedt ook geavanceerde beeldcorrectie en automatische beeldoptimalisatie.

Hoge beeldkwaliteit

De Rico serie is uitgerust met een infrarood, onafhankelijk ontwikkelde VOx-detector met hoge prestaties, die u levendige, zeer gedetailleerde warmtebeelden biedt. Het is gemakkelijker om in het donker naar doelen te zoeken met een verbluffend scherpe beeldkwaliteit.


AMOLED Micro Display

Het contastrijke AMOLED micro display met HD resolutie biedt een scherp beeld en levendige kleuren. Het scherm heeft een uitstekende beeldkwaliteit en levert onberispelijke prestaties, zelfs bij vriestemperaturen.


Ultraheldere modus

De ingebouwde ultraclear mode is speciaal ontworpen voor barre weersomstandigheden, zoals bij zware mist en regen. Het zal gevoeliger zijn en meer details weergeven.


Gebruiksvriendelijke interface

Eenvoudig en gemakkelijk te bedienen is het oorspronkelijke ontwerpdoel van de Rico-serie. Het levendige pictogramontwerp biedt een gevisualiseerde gids en een doorschijnende achtergrond van de menudisplay, zodat de gebruiker het doel onbelemmerd kan observeren.


Picture-in-Picture

De Picture-in-Picture functie verbetert de nauwkeurigheid door een 2 x vergroot beeld te geven van het dradenkruisgebied, bovenin het scherm. Het helpt om het doel te vergroten terwijl de zichtbaarheid van het gehele gezichtsveld behouden blijft.

Hoge schokbestendigheid

De Rico serie heeft een uitzonderlijk hoge schokbestendigheid tot 1000 G.


12 µm thermische beeldsensor

Hoogwaardige detectoren met een pixelafstand van 12 μm zijn ingebouwd.


Uitbreidbare laserafstandfunctie

De Rico serie biedt laser afstandsmogelijkheden, die nauwkeurig de doelafstand kan vastleggen en weergeven met een nauwkeurigheid van ± 1 m en een maximale afstand van 1000 m. Geïntegreerde, precisie laser afstandsmeter biedt nauwkeurige afstandsmeting in twee modi - Single Time Measurement en Scanning modus met ±1 m nauwkeurigheid tot 1 km afstand. De scanmodus stelt de schutter in staat zich snel aan te passen aan veranderende afstanden voor een betere schotplaatsing.

Groot detectiebereik tot 2600 m

De krachtige objectieflens in combinatie met de professionele warmtebeeldsensor met NETD ≤40 mK biedt uitzonderlijke detectiemogelijkheden. Een standaard object van 1,8 m hoog kan worden gedetecteerd op een afstand van 2600 m in volledige duisternis.


Vervangbare batterij

De Rico serie ondersteunt een 3,7 V, 4400 mAh batterijpakket met grote capaciteit dat 6 uur werkt. Met de mogelijkheid om buiten op elk moment continu stroom te blijven leveren, biedt het een ideale batterijoplossing. De batterijen kunnen snel worden verwijderd en in enkele seconden door nieuwe worden vervangen.

Video-opname

De Rico serie biedt video-opname en beeldregistratie tijdens observatie. De video en foto kunnen gemakkelijk worden verzonden via een bekabelde of WiFi-verbinding. De ingebouwde videorecorder is een geweldige aanwinst als het gaat om het filmen of fotograferen van once-in-a-lifetime ervaringen. Met één druk op de REC-knop legt u beelden vast die u eenvoudig kunt delen met collega's, vrienden en familie. 32 Gb intern geheugen zorgt voor vele uren aan opgenomen video en tonnen foto's.


Ingebouwde versnellingsmeter en digitaal kompas

De ingebouwde versnellingsmeter en het digitale kompas verbeteren de nauwkeurigheid door kantelingen en hoeken nauwkeurig te identificeren. Het kan de richting en de mate van zijdelingse kanteling aangeven.

Carousel imageCarousel image