Ontdek de Tube TL35 Series

TL35

De Tube serie is een hypermoderne richtkijker met warmtebeeldtechnologie. De Tube TL35 Ziet er hetzelfde uit als een Dag richtkijker. Het state-of-the-art ontwerp is speciaal voor professionele jagers die tradities waarderen en technologische superioriteit zoeken.


De Tube-serie is een geavanceerde warmtebeeldrichtkijker, die er hetzelfde uitziet als de Day-richtkijker. Het ultramoderne ontwerp is speciaal voor professionele jagers die waarde hechten aan tradities en op zoek zijn naar technologische

Hoge beeldkwaliteit

De Tube Series is ontworpen voor een foutloze werking in extreme weers- en temperatuuromstandigheden. Of de omgeving nu ijskoud of bloedheet is, het beeld behoudt zijn contrast en levendige kleuren zonder verlies van framesnelheid.

Gebruiksvriendelijke interface

Draaiknop zorgt voor soepel zoomen, terwijl vier navigatietoetsen een optimaal gevoel van controle bieden.

Beeld-in-beeld functie

De Picture-in-Picture-functie verbetert de nauwkeurigheid door een 2x vergroot beeld te geven van het dradenkruisgebied bovenaan het scherm. Het helpt om in te zoomen op een doel terwijl het zicht op het hele gezichtsveld behouden blijft.

Ingebouwde Ultra Clear functie

Ingebouwde Ultra-clear-modus is ontworpen voor slechte weersomstandigheden, zoals zware mist en regen. Het zal de Tube-serie gevoeliger maken en meer details kunnen geven.

Betrouwbare volledig aluminium behuizing

De behuizing van de Tube-serie is gemaakt van aluminium en is ontworpen om de betrouwbaarheid te verbeteren. Ontworpen voor robuuste betrouwbaarheid, hebben buisrichtkijkers een volledige, versterkte en toch lichtgewicht metalen constructie. Precisiefabricage van behuizingselementen zorgt voor onberispelijke veldprestaties.

Standaard telescoopringen van 30 mm

Toepasbaar voor buizen met een diameter van 30 mm, het nieuw ontworpen buisvormige uiterlijk zorgt ervoor dat de Tube-serie kan worden geïnstalleerd op standaard 30 mm-kijkerringen, met eenvoudige bediening, stabiliteit en betrouwbaarheid.

Voldoende bedrijfstijd en flexibele batterijkeuze

The working time of bulit-in battery is up to 13 hours, and the replaceable 18500 battery will provide an additional 2.5 hours of operation.


Extreem detectiebereik

Het combineert de geavanceerde warmtebeeldsensor en de hoogwaardige optische germaniumlens om een ongekend detectiebereik tot 1800 meter te bieden, zelfs in volledige duisternis.

12 μm Pixel pitch

The high-performance detector with the pixel pitch of 12μm is embedded

Ingebouwde video recorder en WiFi conectie

Er is 16 GB geheugen beschikbaar voor E2n V2/C2W/E3W, dat kan voldoen aan meer dan 40.000 foto's of 24 uur ononderbroken video-opname, zoveel mogelijk om u de opwinding van elk jachtmoment te houden. De ingebouwde WiFi-module maakt 4 verbindingen tegelijk mogelijk.