Test en meet

Extech

Sinds 1971 concentreert Extech zich op test- en meetinstrumenten die zijn gebouwd voor professionals, vakmensen en doe-het-zelvers. De single source-strategie heeft Extech tot het merk gemaakt waar Extech zich op kan richten als het gaat om tools die helpen bij het voorkomen, identificeren en oplossen van problemen in een overvloed aan applicaties; of het nu gaat om elektrische, mechanische, onderhouds-, veiligheids- of milieutoepassingen, de producten van Extech worden vertrouwd door de professionals en worden elke dag op de proef gesteld.

Wat bied Extech voor u aan

Extech's catalogus van draagbare testapparatuur biedt al jaren een onovertroffen selectie testapparatuur (en accessoires) voor elke toepassing en elk budget. Daar niet tevreden mee, gaat Extech door met het ontwikkelen en lanceren van innovatieve nieuwe meters die bekend staan om hun handige, multifunctionele mogelijkheden - het vervangen van meerdere meters door één - en meters met geavanceerde functies die niet op de meeste meters voorkomen. Naarmate meer gebruikers op zoek zijn naar integratie met mobiele apparaten, leidt Extech T & M-bedrijven met Bluetooth-connectiviteit en innovatieve iOS- en Android-apps voor gebruik met een aantal meters.

Extech's toewijding aan hoge functionaliteit en hoge waarde heeft geresulteerd in draagbare test- en meetinstrumenten in de volgende primaire categorieën: meters, testers, dataloggers, detectoren, borescopen en kalibratoren.

FLIR

Intelligent en robuust, FLIR test- en meetinstrumenten zijn ontworpen om de uitdagingen van uw industriële toepassing aan te gaan. Met geavanceerde opties zoals Infrared Guided Measurement (IGMTM), hoge beschermingsclassificaties, datalogging en de mogelijkheid om gegevens via METERLiNK® te verzenden, zitten FLIR Test & Measurement-producten boordevol tools die u nodig hebt om nauwkeurig problemen te diagnosticeren, betrouwbare metingen uit te voeren en systemen efficiënt repareren.