Innovatief. Kwaliteit. Gecertificeerd.

Bij AvalasiA verdelen wij de producten van Inepro,

Dat is hoe we inepro Metering het best kunnen omschrijven. Wij bieden een uitgebreid assortiment hoogwaardige gecertificeerde elektriciteitsmeters om aan uw behoeften te voldoen. Door voortdurende innovatie, ervaring en expertise te combineren, verzekeren we onze klanten van een boost in productiviteit en efficiëntie en stellen we hen in staat zich te concentreren op wat het belangrijkst is: hun eigen ambities. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige draagbare, plug-in oplossing voor het meten van mobiele energiegebruikers of een multi-phase, bi-directionele meter met de meest innovatieve aansluit- en communicatiefuncties. Wij hebben het.

Ambition Range

Onze nieuwste innovatie: een gecertificeerde & efficiënte high-end slimme meterreeks.


Meter Types

4PS Three phase - 65A - S connection

4PU Three phase - 65A - U connection

Eenvoudige installatie en onderhoud


De geïntegreerde WAGO Push-in CAGE CLAMP® maakt een eenvoudige en snelle montage mogelijk. Er is geen gereedschap nodig. De geavanceerde Bluetooth®-interface voor verbinding met de mobiele toepassing maakt een comfortabele programmering en configuratie mogelijk.

Innovatieve communicatie


De inepro Meter Manager mobiele applicatie maakt het mogelijk om op afstand inzicht te krijgen in de waarden per fase, of totaal. Bovendien kunnen gegevens ook worden verzameld via de M-bus, Modbus, S0-interface en UART-poort.

Momentane waarden


De Ambition-meters geven een aantal momentele variabelen zoals spanning, stroom, actief vermogen, reactief vermogen, schijnbaar vermogen, frequentie en arbeidsfactor weer op het LCD-scherm en via de verschillende communicatie-opties.

MID B+D


De Ambition energiemeters voldoen aan de meetinstrumentenrichtlijn 2014/32/EU. De MID-goedkeuring garandeert de nauwkeurigheid en kwaliteit van de meter en maakt het gebruik ervan voor factureringsdoeleinden mogelijk.

Energie meting


De energiemeters Ambition hebben een uitzonderlijke combinatie van een hoge nauwkeurigheidsklasse (1/B) voor actieve energiemeting en een breed temperatuurbereik.

Groot dot-matrix scherm


De Ambition range meters zijn uitgevoerd met een transparante behuizing, grote displays en een aanpasbare UI. Alles voor een verbeterde structuur.

PRO2

Single phase 100A energy meter, MID approved


Meter Types

PRO2-S Single phase - 100A - MID

PRO2-2T Single phase - 100A - MID - 2 tariff

PRO2-MB Single phase - 100A - MID - M-bus

PRO2-MOD Single phase - 100A - MID - Modbus


Single phase


De PRO2-serie is een reeks 2-module eenfasige energiemeters bestaande uit 4 verschillende types, elk met hun specifieke kenmerken.

Energie meting


De PRO2 energiemeters hebben een uitzonderlijke combinatie van een hoge nauwkeurigheidsklasse (1/B) voor actieve energiemeting en een breed temperatuurbereik van -40°C tot +70°C. Een ander uniek kenmerk is de Imax van 100A.istiek.

Momentane waarden


De PRO2 energiemeters tonen een aantal momentele variabelen zoals spanning, stroom, actief vermogen, reactief vermogen, schijnbaar vermogen, frequentie en arbeidsfactor op het LCD-scherm en via de verschillende communicatieopties.

MID B+D


De PRO2 energiemeters voldoen aan de meetinstrumentenrichtlijn 2014/32/EU. De MID-goedkeuring garandeert de nauwkeurigheid en kwaliteit van de meter en maakt het gebruik ervan voor factureringsdoeleinden mogelijk.

Bi-directioneel


Het totale energieverbruik kan worden berekend via 5 verschillende berekeningswijzen. Alle voorwaartse (import) en achterwaartse (export) (re)actieve energiewaarden worden opgeslagen in verschillende meterregisters.

Communicatie


De PRO2 energiemeters zijn verkrijgbaar in een standaard, 2-tarief, M-bus of Modbus uitvoering. Alle metertypes zijn uitgerust met een infrarood interface en een selecteerbare pulsuitgang.