Inepro

Innovatief. Kwaliteit. Gecertificeerd.

Dat is hoe we INEPRO Metering het beste kunnen omschrijven. Wij bieden een uitgebreid assortiment hoogwaardige gecertificeerde elektriciteitsmeters om aan uw behoeften te voldoen. Door voortdurende innovatie, ervaring en expertise te combineren, verzekeren we onze klanten van een boost in productiviteit en efficiëntie en stellen we hen in staat zich te concentreren op wat het belangrijkst is: hun eigen ambities. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige draagbare, plug-in oplossing voor het meten van mobiele energiegebruikers of een meerfasige, bidirectionele meter met de meest innovatieve aansluit- en communicatiefuncties. Wij hebben het.

AVALASIA is trots om deze innovatieve KWh kwaliteitsmeter te mogen verdelen in België!

Sinds 1992 ontwikkelt INEPRO voor éénieder kilowattuur meters in Nederland met productie in Azië onder beheer van Nederlands management. Alle KWh meters zijn MID gecertificeerd en verkrijgbaar met diverse communicatieprotocollen. De SMART PRO-serie van 1 tot 3 fasige meters – 45A tot 100A en bi-directioneel heeft al vele jaren zijn betrouwbaarheid bewezen.

Recentelijk heeft INEPRO hier de “AMBITION smart meter range” aan toegevoegd welke nog meer features te bieden heeft met o.a. WAGO klemmen als aansluiting i.p.v. schroeven en programmeerbaar en uit-leesbaar vanop je Laptop – Tablet en Mobile telefoon via Blue-tooth.

Alle INEPRO KWh meters worden verkocht met standaard vijf jaar garantie.