Ontdek de Clip C CH50W series

CH50W

Clip CH50W is een eersteklas frontbevestiging ontworpen als het infrarood-uitbreidingsapparaat. Naast het behoud van de voordelen van een heldere beeldkwaliteit en het niet opnieuw op nul stellen, biedt CH50W ook wifi-, foto- en videofuncties. CH50W is uitgerust met nauwkeurig richten, ultraheldere beeldvorming en volledige functies. Begin uw avontuur met de CH50W en verander uw dagrichtkijkers in krachtige thermische beeldrichtsystemen.

1. Opmerkelijke beeldkwaliteit

12μm 640×512, NETD≤40mK

De unit maakt gebruik van een 12μm 640×512 resolutie thermische sensor met NETD ≤40mK en een 1024×768 OLED-display om een innovatieve verbetering van de warmtebeeld kwaliteit die zorgt voor een perfecte gedetailleerde herkenning, zelfs in de moeilijkste omstandigheden.

Ultraclear Mode

De ingebouwde ultra-clear mode zorgt voor een meer gedetailleerde weergave en verbeterde objectherkenning maakt het beeld fijner.

2. Geboren voor professioneel precisie schieten

Herstellen op nul is niet nodig

Met de speciale calibratie van de CH50W, is het niet nodig om te herstellen op nul na montage op de dagkijker. Klemmen en schieten, dat is het.

Meer redelijke opties voor het matchen van dagzicht

CH50W ondersteunt een selectie van pistool-type die overeenkomend met verschillende UI-interface schakelen, wat beter compatibel is met dag vizieren met verschillende vergrotingsbereiken. G1 en G2 zijn aanbevolen vergrotingen van het dagvizier voor 1×-4×, terwijl G3 en G4 voor 5×-9×.

3. Gebruiksvriendelijkere bediening

Draadloze afstandsbediening

Clip CH50W heeft een eenvoudige connector die is aangebracht om de jacht op de set te vergemakkelijken. De Bluetooth-afstandsbedieningen zijn zeer rechttoe rechtaan en bijna identiek aan hun voorganger die de bediening van de CH50W naar uw hand zetten.

Eén apparaat voor twee doeleinden

Met de IAR-adapterbevestigingen kan de duurzame en compacte CH50W gemakkelijk bevestigd of losgemaakt worden van dag optiek en in enkele seconden worden opgezet voor handheld of gemonteerde apparaten, zodat u zich kunt concentreren op het fotograferen, niet op de imager.

4. Functies ontworpen voor gebruikersbehoeften

Nuttige WiFi-functie

De CH50W ondersteunt Wifi, foto en video functies. Het ingebouwde 32GB geheugen verwerkt de terugslag feilloos en slaat uren aan video of duizenden foto's op.

5. Sterke punten & kenmerken van het product

  • Nieuwe functies van de CH50W ten opzichte van de CH50 V2 zijn Wi-Fi, foto's maken en video's opnemen;

  • Met 32GB ingebouwd geheugen, kan de CH50W meer dan 10 duizend foto's of meer dan 100 uur aan opgenomen video's opslaan;

  • Verschillende UI's worden weergegeven voor verschillende types van vuurwapen, zodat CH50W meer compatibel zal zijn met dagkijkers met verschillende vergrotingsbereiken.

G1/G2 wordt aanbevolen voor 1×-4×-dagkijkers, en G3/G4 voor 5×-9×-verrekijkers.