Inepro

Ambition Range

Onze nieuwste innovatie: een gecertificeerde & efficiënte high-end slimme meterreeks.

Eigenschappen

Eenvoudige installatie & onderhoud

De geïntegreerde WAGO Push-in CAGE CLAMP® maakt een eenvoudige en snelle montage mogelijk. Er is geen gereedschap nodig. De geavanceerde Bluetooth®-interface voor verbinding met de mobiele toepassing maakt een comfortabele programmering en configuratie mogelijk.

Innovatieve communicatie

De INEPRO Meter Manager mobiele applicatie maakt het mogelijk om op afstand inzicht te krijgen in de waarden per fase, of totaal. Bovendien kunnen gegevens ook worden verzameld via de M-bus, Modbus, S0-interface en UART-poort.

Momentane waarden

De Ambition-meters geven een aantal momentane variabelen zoals spanning, stroom, actief vermogen, reactief vermogen, schijnbaar vermogen, frequentie en arbeidsfactor weer op het LCD-scherm en via de verschillende communicatie-opties.

MID B+D

De Ambition energiemeters voldoen aan de richtlijn voor meetinstrumenten 2014/32/EU. De MID-goedkeuring garandeert de nauwkeurigheid en kwaliteit van de meter en maakt het gebruik ervan voor factureringsdoeleinden mogelijk.

Energiemeting

De energiemeters Ambition hebben een uitzonderlijke combinatie van een hoge nauwkeurigheidsklasse (1/B) voor actieve energiemeting en een breed temperatuurbereik.

Groot dot-matrix display

De Ambition afstandsmeters zijn uitgevoerd met een transparante behuizing, grote displays en een aanpasbare UI. Alles voor een verbeterde structuur.

Metertypes

4PS

Driefasig - 65A - S connectie

4PU

Driefasig - 65A - U connectie