FL25R

FL25R

De producten uit de Finder series zijn licht en gemakkelijk mee te nemen, vooral geschikt voor bediening met één hand die altijd en overal in uw zak kunnen worden gestopt. Het compacte ontwerp en de ingebouwde laserzoeker maken de Finder series de beste keuze voor buitenonderzoek.

Ontdek de Finder II Series

Hoge beeldkwaliteit

De geavanceerde beeldverwerking van de InfiRay-detector, met krachtige elektronica en geoptimaliseerde infraroodoptiek, zorgt voor uitstekende beeldhelderheid en een betere detectie en classificatie, zowel overdag als 's nachts.

12 µm thermische beeldsensor

Hoogwaardige detectoren met een pixelafstand van 12 μm zijn ingebouwd. Een krachtige objectieflens in combinatie met een 12 µm thermische beeldsensor van professionele kwaliteit biedt uitzonderlijke detectiemogelijkheden. Een standaard object van 1,7 m hoog kan worden gedetecteerd op een afstand van 1300 m (1420 yds) in volledige duisternis.

Dual Hue-modus

Voor een betere visuele ervaring ondersteunt de Finder II series het omschakelen tussen koude en warme beeldtinten. Met de koude tint instelling ervaren gebruikers een visueel heldere beeldkwaliteit met rijke details en markeerpunten. De warme tint instelling genereert een zachte beeldvorming om visuele vermoeidheid te voorkomen die veroorzaakt wordt door langdurig gebruik.

Geïntegreerde laserafstandsmeter (LRF) tot 800m

De Finder II series heeft een ingebouwde laserafstandsmodule, die zowel enkele afstandsmeting als continue afstandsmeting mogelijk maakt, en helpt om de afstand nauwkeurig vast te leggen. Met een nauwkeurigheid van ± 1 m binnen 800 m is een gedetailleerde evaluatie van afstand en terrein snel en gemakkelijk.

Lang opsporingsbereik 1298 m

De krachtige objectieflens in combinatie met een 12 μm thermische beeldsensor van professionele kwaliteit biedt uitzonderlijke detectiemogelijkheden.

Hoge beeldfrequentie 50 Hz

De 50 Hz vernieuwingsfrequentie garandeert dat u elk moment dat u interesseert zult vastleggen.

HD Micro Weergave

1280×960 hoge-resolutie intern beeldscherm biedt scherp beeld en levendige kleuren.

Geïntegreerde laserafstandsmeter (LRF) 600 m

De Finder serie heeft een ingebouwde laser ranging module, die helpt om snel en accuraat de doelafstand vast te leggen en weer te geven. De afstandsnauwkeurigheid is ± 1 m en de maximale afstand is 600 m. Nauwkeurige afstandsmetingen helpen bij het snel beoordelen van de grootte van het gebied, de afstand en het reliëf. Geïntegreerde, precisielaserafstandsmeter zorgt voor nauwkeurige afstandsmeting, het biedt zowel enkelvoudige ranging als continue ranging modi. Continu bereik kan snel worden geactiveerd om zich aan te passen aan de voortdurend veranderende afstand van het waargenomen object.

Pocket Machine

Het compacte formaat en lichte gewicht maken het gemakkelijk te dragen en te bedienen met één hand. Hij kan altijd en overal in de zak worden gestoken. De Finder weegt slechts 320 g, wat lichter is dan conventionele afstandsmeters, maar veel krachtiger. Het compacte formaat van de warmtebeeldcamera maakt het een optimaal draagbaar apparaat voor scouting en spotting.

Schakelaar met infraroodsensor

Door de reflectie te voelen, schakelt de infraroodsensor het scherm automatisch aan en uit, wat energie bespaart en de werkingsduur van het apparaat verlengt. Het heeft ook het voordeel van hoge gevoeligheid, sterke anti-interference vermogen en stabiele werkprestaties.

Vervangbare batterij

De batterij kan snel worden verwijderd en in enkele seconden door een nieuwe worden vervangen. Met een vervangbare Li-ion batterij kunt u genieten van een batterijlevensduur tot 6 uur. Als u standaard extra batterijen meeneemt, kunt u de batterijlevensduur verlengen tot 12 uur.

Foto-/videorecorder, ingebouwde opslagcapaciteit van 32 GB

De Finder II series is uitgerust met 32 GB aan digitale opslag voor video en foto's. Opgeslagen video- en fotobestanden kunnen worden overgezet naar een computer via een kabelverbinding of naar een telefoon via WiFi.

WiFi-verbinding & app support

De Finder II series en de InfiRay Outdoor app werken hand-in-hand via een gemakkelijk te hanteren frame sync en data output. De app biedt extra functies zoals toegang tot de online InfiRay gemeenschap en after sales ondersteuning.

Ingebouwde versnellingsmeter en digitaal kompas

Ingebouwde versnellingsmeter en digitaal kompas verbeteren de nauwkeurigheid door nauwkeurig de helling en hoeken te bepalen.