Jachtcamera's

De beste warmtebeeldcamera's vindt u bij Avalasia. We bieden u een groot assortiment met de beste warmtebeeldkijkers/ camera's van de absolute top merken. Zo vindt u bij ons InfIray, Guide en Browning. Instapmodel tot het beste van het beste. Heeft u vragen of wil je meer info, neem gerust contact op met een van onze specialisten.

InfiRay

InfiRay is de geregistreerde merknaam van Iray. Infiray staat voor ultra heldere beeldvorming, gebruikmakend van ongekoelde thermische beeldvorming. De InfiRay producten staan bekend vanwege het gebruiksgemak, hun ergonomie en de hoge betrouwbaarheid. Bij InfiRay staan naast de hoogwaardige producten ook garantie (2/3jaar) en ondersteuning.

Guide

Guide Sensmart is een uitgebreide leverancier van infraroodbeeldvormingsoplossingen aan verschillende industrieën met hoge prestaties, uitstekende service en ervaring.

Deze mogelijkheden zijn afhankelijk van de zelfgeïnnoveerde technologieën van de bedrijven, die zich uitstrekten van component- tot systeemniveau. Momenteel worden de producten van Sensmart toegepast in de industriële inspectie, recreatie, beveiliging en bewaking, brandbestrijding en redding, wetshandhaving, industriële automatisering, smart home en consumentenelektronica.

Browning

Browning Trail Cameras heeft een lange reputatie als producent van goede, degelijke, en innovatieve wildcamera's voor een aantrekkelijke prijs.

De wildcamera’s van dit merk zijn compact, maar bieden toch zeer goede specificaties. De nieuwste modellen zijn in januari 2015 geïntroduceerd. Er zijn in totaal vier Browning Trail Camera modellen.