Thermische beeldvormingsmonoculair

De AFFO-serie handheld warmtebeeldcamera is een instapmodel warmtebeeldcamera voor jagers, met zowel een modieus uiterlijk als een compacter formaat.

De AFFO-serie maakt gebruik van een zelfontwikkelde 12μm detector met 256×192/384×288 resolutie om scherpe beelden te produceren en ondersteunt het maken van foto's en video-opname met de ingebouwde snelle 32GB opslagcapaciteit.

Belangrijkste kenmerken

Hoog-performante Detector
De AFFO serie maakt gebruik van een 12 μm 256×192/384×288 resolutie ongekoelde Vox thermische beeldsensor, de zelf-ontwikkelde high-performance sensor maakt scherpe HD-beelden.

Aantrekkelijk Gloednieuw Verschijningsontwerp
De afgeronde curve-design body past bij de vorm van de menselijke hand, waardoor het comfortabeler vast te houden.

HDMI-interface voor weergave van HD-video's op externe apparaten
Ontworpen met HDMI-interface (high-definition multimedia-interface) maakt gebruik van volledige digitale signaaloverdracht, die niet alleen volledig digitaal videosignaal levert, maar maar ook audio tegelijkertijd doorgeeft. Dit apparaat kan rechtstreeks worden aangesloten op HD-schermen, laptops, enz. voor hoogwaardige weergave.

Batterij met lange levensduur
De in de AFFO-serie gebruikte energiezuinige elementen bieden voldoende gebruikstijd. Tot 9,5 uur operationele levensduur van de batterij.

Meer beeldmodi om te kunnen omgaan met verschillende scenario's
Hot target highlight-modus biedt betere markeermogelijkheid met meer opties van wit heet, zwart-heet, rood-heet en kleurenpalet. Bredere detectie en werkende temperatuurwaaiers met hotspot-tracking functie.

32 GB ingebouwd geheugen
Het 32GB geheugen van de AFFO-serie maakt het mogelijk om de hele nacht op te nemen en voldoen aan de vereisten van registratie van het hele jachtproces.

Verbeterde bescherming
1. Verbeterde lensbescherming: duurzame stijve kunststof lenskap met hogere hardheid en schokbestendigheid;
2. Verbeterde waterdichtheid: extern scherm wordt gebruikt in regenachtige dagen voor buiten scenario's om te voorkomen dat er water in de interface stroomt.

Aanvullende praktische functies

De AFFO-serie beschikt over extra praktische functies, waaronder stadiametrische afstandsmeting en PIP. De adapter is uitgerust met meerdere reislaadkoppen om te voldoen aan de behoeften van gebruik in verschillende landen en regio's.

1. Stadiametrische afstandsbepaling:

Vergemakkelijkt bevestiging van prooi afstand en bieden positie referentie voor de jacht.

2.PIP:

Het scherm van de cursorpositie wordt twee keer vergroot om het doel te markeren en te helpen bij het observeren van de details van het doel.

Product overzicht

Marktpositionering van het product: Opwaardering van de eerste generatie EYE-serie, AFFO warmtebeeldcamera is een instapmodel warmtebeeldcamera voor de jacht gebruikers, met zowel een modieus uiterlijk als een compacter formaat.

AP13/AL19&AL25 gebruikt een zelfontwikkelde 12μm detector met 256×192/384×288 resolutie om hogere kwaliteit te produceren en ondersteunt het maken van foto's en video opname met zijn ingebouwde high-speed 32GB opslagcapaciteit.

Product uiterlijk

Vergelijking seriemodellen

Geoptimaliseerd uiterlijk: AFFO, de nieuwe generatie van de EYE-serie, is opgewaardeerd naar een kleiner draagbaar formaat met hoogwaardig design in zwart-grijs uiterlijk.

Geoptimaliseerd geheugen: aangezien het geheugen van de AFFO is opgewaardeerd tot 32 GB, kan het apparaat tot 492 foto's of 211 video's opslaan met continue opnamecapaciteit 's nachts om tijdens de hele jachtervaring aan video opname behoeften te voldoen.

Geoptimaliseerde interface: de nieuw toegevoegde HDMI interface ondersteunt directe verbinding met high-definition schermen, laptops, enz. om beelden in de beste kwaliteit te bekijken.

Geoptimaliseerde bescherming:
1. verbeterde lensbescherming: duurzame stijve plastic lensdop met hogere hardheid en slagvaste eigenschappen;
2. verbeterde waterdichtheid: extern scherm wordt gebruikt op regenachtige dagen voor buitenscenario's om te voorkomen dat er water in de interface stroomt.