Ontdek de Clip C CL42 Series

CL42

De Clip C series CL42 is ontworpen als bevestiging voor elk type standaard dagkijker. GEEN REZEROING is nodig, alleen CLAMP&SHOOT. Het is een dual-use camera aangezien deze met het standaard meegeleverde oculair in enkele seconden omgebouwd kan worden tot een professionele monoculaire. Breid nu uw detectievermogen uit samen met uw dagbereik.

Clip-on thermische richtkijkers zijn echt veelzijdige warmtebeeldkijkers die u meer opties en functionaliteit bieden. Of u het nu wilt gebruiken als een speciale thermische scope of vastgeklikt voor uw dagoptiek voor meer warmtebeeldzoomcapaciteit, deze scopes kunnen gemakkelijk aan uw behoeften voldoen. Onze clip-on's passen binnen enkele seconden op elke Picatinny-railmontage en het is niet nodig om opnieuw op nul te zetten. Dus als je in de jachtwereld bent, kun je gemakkelijk overschakelen naar je favoriete richtmethode. Deze telescopen hebben absoluut geen licht nodig om te functioneren, dus je kunt elke dagkijker letterlijk veranderen in een nachtkijker met een eenvoudige werphendelbevestiging. Nu kunt u uw doelen op elk moment van de dag of nacht zien, waardoor het een echt robuust richtsysteem is.

Hoge beeldkwaliteit

De hoogwaardige IRay Vox-detector en de geavanceerde beeldverwerking zorgen voor briljante en scherpe beelden.

Ingebouwde Ultra Clear functie

Ingebouwde Ultraclear-modus voor slecht weer zoals zware mist en regen, het zal gevoeliger zijn en meer details krijgen.

AMOLED Micro display

AMOLED-microdisplay met hoog contrast en HD-resolutie biedt een helder beeld en levendige kleuren. Display zorgt voor een uitstekende beeldkwaliteit en onberispelijke prestaties, zelfs bij temperaturen onder het vriespunt.

Geen herwaardering vereist en snel bijgevoegd

Door de speciale kalibratie op de camera is geen nulstelling meer nodig na bevestiging aan de dagkijker. Klem en schiet, super eenvoudig te gebruiken.

Compact formaat en lichtgewicht

Compact formaat en lichtgewicht ontwerp hebben geen significante invloed op de balans van het geweer.

Vertrouwde precisie

Aan de voorzijde gemonteerd zorgt voor een consistente opnamepositie en oogafstand met een bestaande dagrichtkijker. Origineel ontwerp en precisietechnologie zorgen voor POI-stabiliteit wanneer het hulpstuk in gebruik is. Gebruikers hoeven bij het monteren van de Clip C series CL42 geen correctie aan te brengen in de positie van het richtkruis van de dagrichtkijker.

Snelle transformatie

De Clip C series CL42 is een camera voor tweeërlei gebruik, aangezien deze in enkele seconden kan worden omgebouwd tot een professionele monoculaire met het standaard meegeleverde oculair. Het kan worden gebruikt als een thermische monoculaire om te zoeken of als een bevestiging van een dagrichtkijker om te schieten.

Draadloze afstandsbediening

De draadloze afstandsbediening kan in de buurt van de trigger worden bevestigd, waardoor basishandelingen gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd.

Ingebouwde bewegingssensor en digitaal kompas

Ingebouwde versnellingsmeter en digitaal kompas verbeteren de nauwkeurigheid door de verkanting en hoeken nauwkeurig te identificeren. De Clip C series CL42 kan de richting en mate van zijdelingse kanteling aangeven. Draadloze afstandsbediening die via bluetooth is aangesloten, kan in de buurt van de trigger worden bevestigd, waardoor basishandelingen eenvoudig kunnen worden uitgevoerd.