Ontdek de ZOOM ZH38 series

ZH38

De ZOOM ZH38 is een nieuwe professionele handheld warmtebeeldcamera. Met het dual-field ontwerp dat uniek is in het populair zoekveld van de huidige markt, kunnen gebruikers snel met de hand schakelen tussen grote en kleine gezichtsvelden. Nadat het doel is gelokaliseerd met het grote gezichtsveld, wordt overgeschakeld naar de kleine optie voor doelidentificatie. Dit voldoet zowel aan de eisen van snel zoeken als van nauwkeurige identificatie. Uitgerust met de 640*512 (resolutie) thermische detector, full-color HD OLED-display met hoge resolutie en tot ×20 oculair, gaat hij prat op een ongeëvenaard beeldverwerkingseffect. Dankzij een breed scala aan functies, zoals diverse kleuropties, beeld-in-beeld, digitale zoom, hot spot tracking en waarschijnlijke afstandsbepaling, kunnen gebruikers de optimale observatiemethode kiezen op basis van actuele scenario's. Het toestel is compact, water- en stofbestendig en duurzaam in het gebruik. Het kan op grote schaal worden gebruikt voor nachtjacht, observatie en terreinpositionering, zoek- en reddingsacties, enz.

Toepassingssenario

Dierenobservatie

Buitenverkenning

Buitenopsporing en redding

Product eigenschappen

Product positionering

Een hoogwaardige handheld warmtebeeldcamera voor buiten met één oog.

Doelgroepen:

 • High-end groepen onder jagers

 • Gebruikers met een sterke prijstolerantie

 • Thermische beeldcamera-spelers die extreme prestaties nastreven

 • High-end groepen van bestaande handheld gebruikers

 • Gebruikersgroepen met hoge eisen aan beeldkwaliteit

 • Buitensporters

Pulsar Helion 2 XP50 PRO

1. ZOOM series heeft het voordeel van een dual-field ontwerp voor de lens. Nu is de 19/38mm lens gelanceerd, en het 25/50mm model dat Helion serie 50mm model vergelijkt zal later worden vrijgegeven;

2. 2. De ZOOM series heeft voordelen op het gebied van beeldschermresolutie en oculairvergroting voor een beter waarnemingseffect;

3. 3. De ZOOM series presteert beter dan zijn tegenhanger, de Pulsar Helion, wat betreft uithoudingsvermogen en geheugencapaciteit.

Product sterktes & eigenschappen

1. Dual-field lensontwerp en ×2 optische zoom voor een ver en helder zicht

Dankzij een unieke lens met dubbel gezichtsveld en ×2 optische zoom kan de gebruiker handmatig op zeer efficiënte wijze schakelen tussen twee gezichtsvelden (FOV's), het grote FOV voor het zoeken van doelen en het kleine FOV voor snelle doelidentificatie, waardoor wordt voldaan aan de vraag naar het duidelijk zien van objecten op grote afstand. Bovendien kan de omschakeling van gezichtsveld elektronisch worden herkend, met een overeenkomstig pictogram dat op de statusbalk verschijnt om de gebruiker te waarschuwen.

2. Supergrote visuele basisvergroting voor een betere observatie-ervaring

Tot × 3,2 visuele basisvergroting plus × 4 elektronische versterking kunnen gebruikers een betere observatie-ervaring bieden.

3. Hoge-gevoeligheidsdetector voor een duidelijkere observatie

Er wordt gebruik gemaakt van een 12 µm hooggevoelige detector met een resolutie van 640*512 en een NETD van minder dan 25mK. Zelfs onder barre weersomstandigheden (lage temperatuur, regen en mist) biedt hij een goed beeldcontrast, en een miniem temperatuurverschil tussen het doel en de omgeving is voldoende om een duidelijk beeld te krijgen.

4. Sluiterloze technologie maakt sluiterkalibratie niet langer nodig;

De kernmodule zonder sluiter wordt gebruikt om de kalibratie van de sluiter overbodig te maken, de bediening te vereenvoudigen en het energieverbruik te verlagen, waardoor het apparaat stiller en onmerkbaarder is in het gebruik.

5. Ultra-lange batterijduurzaamheid

Ultra-lage stroomverbruik ontwerp, in combinatie met verwisselbare 4400mAh hoge capaciteit lithium batterijpack, zorgt voor een tot 10 uur, evenals een extra batterijpack als standaard, die kan oplopen tot 20 uur uithoudingsvermogen om een lange tijd buiten werking zorgeloos te maken.

6. Full-screen high-definition AMOLED-display voor een verfijnder beeldeffect

Het product heeft een ingebouwd full-color HD-scherm, 0,4 inch groot, met een resolutie tot 1440*1080. Gekoppeld aan het ×20 oculair, biedt het een duidelijker en comfortabeler zicht om de oogobservatie-ervaring van de mens sterk te verbeteren.

7. Mute-knop voor een gemakkelijkere verhulling

Verpakking accessoires

 • ZOOM warmtebeeldcamera

 • Draagbare verpakking

 • IBP-1 batterijpakket * 2

 • IBC-1 batterijlader

 • Stroomadapter

 • Datakabel

 • Rugband

 • Polsriem

 • Lens afvegend doekje

 • Productinstructies