Ontdek de SAIM series

SCH50

De warmtebeeldkijker uit de Saim series SCH50 is ontworpen met draagbaarheid en eenvoudig te bedienen. Ergonomisch ontwerp en uitstekende beeldkwaliteit maken de Saim series SCH50 een uitstekende metgezel voor nachtelijke observatie, zelfs in regenachtige of mistige omstandigheden.

De warmtebeeldkijker uit de Saim series SCH50 is ontworpen met het oog op draagbaarheid en gebruiksgemak. Ergonomisch ontwerp en uitstekende beeldkwaliteit maken de Saim series SCH50 een uitstekende metgezel voor nachtelijke observatie, zelfs bij regenachtig of mistig weer.

Hoge beeldkwaliteit

Ingebouwde InfiRay-detector en gekoppeld aan het krachtige Matrix ⅢTM-algoritme dat is ontworpen om de beeldhelderheid en het algehele beelddetail te vergroten. Matrix ⅢTM resulteert in een scherper, gedetailleerder gezichtsveld en verbeterde objectidentificatiemogelijkheden. De Saim series SCH50 biedt een hoge beeldkwaliteit, verbetert automatisch het beeldcontrast, versterkt de beeldhiërarchie, zodat het doel sneller wordt gevonden.

Gebruiksvriendelijke interface

Eenvoudig en gemakkelijk te bedienen is de oorspronkelijke ontwerpintentie van de Saim series SCH50. Volledig pictogramontwerp, gemakkelijk te begrijpen en doorschijnend achtergrondontwerp van menu kan occlusievisie effectief voorkomen. Interne menu-items en opties worden ook weergegeven op een contrasterend gradiëntsubstraat, zodat u de instellingen in de gaten kunt houden zonder uw doel uit het oog te verliezen.

Aanpassing beeldscherpte

De beeldscherpte kan handmatig worden aangepast aan individuele voorkeuren voor afbeeldingen van hoge kwaliteit, en er zijn vier opties voor opties door kort op de menutoets te drukken.

Ultra clear modus

Ultraclear-modus is speciaal voor slecht weer, zoals zware mist en regen, waardoor Saim series SCH50 gevoeliger is en meer details krijgt.

Compact formaat en lichtgewicht

Met een redelijke lay-out, compacte structuur en lichtgewicht is de Saim series SCH50 comfortabeler en handiger voor gebruik outdoor.

Ingebouwde videorecorder en WIFI-verbinding

De SCT is uitgerust met een 16GB-recorder waarmee video-opnamen kunnen worden gemaakt en beelden kunnen worden vastgelegd op het moment van observatie. 16GB waarmee ongeveer 20.000 foto's kunnen worden opgeslagen. Video- en fotobestanden die in het interne geheugen zijn opgeslagen, kunnen via een bekabelde verbinding naar een computer of via wifi naar een telefoon worden overgebracht. De wifi-hotspot van het product ondersteunt gelijktijdige verbinding van vier apparaten.

Externe batterij

De werktijd kan aanzienlijk worden verlengd door verbinding te maken met externe voedingseenheden met hoge capaciteit, d.w.z. draagbare stroombron via Type-C-kabel die in het pakket wordt geleverd.

Beeld in beeld functie

Picture-in-Picture verbetert de nauwkeurigheid door een 2x vergroot beeld van het dradenkruisgebied aan de bovenkant van het scherm te bieden. Het helpt om het doel te vergroten terwijl de rest van het gezichtsveld zichtbaar blijft.

Hoge detectie afstand

Werkelijk detectiebereik van een menselijke figuur (1,8x0,5 m) in het veld (mens heeft bovenkleding, in het veld tegen de achtergrond van het bos voor de Saim series SCH50 thermische telescopen tot 1818 meter, afhankelijk van het model.