Ontdek de Eye Series II V2.0

Met een detector van 12 m, een lager stroomverbruik en multifunctionele bewerkingen, verbeteren en registreren de Eye series II V2.0 het uitstekende moment van uw buitenactiviteiten. Lichter en langer.

Hoge beeldkwaliteit

De Eye series II V2.0 is ingebed met IRay, een onafhankelijk ontwikkelde, hoogwaardige Vox-detector waarmee u zeer gedetailleerde thermische beelden kunt krijgen, het zal veel eenvoudiger zijn om doelen in het donker te zoeken. Er zijn twee soorten detectorresoluties voor opties: 384*288 & 640*512. De Eye series II V2.0 heeft uitstekende prestaties in het kritische temperatuurbereik.

12 μm Keramische beeldsensor

De Eye series II V2.0 is uitgerust met een nieuwe keramisch ingekapselde detector, die lichter is, een lager stroomverbruik heeft en langer meegaat.

HD Micro Display

1280×960 scherm met hoge resolutie dat een helder beeld en levendige kleuren biedt.

Lange detectiebereik

Afhankelijk van het model is de Eye series II V2.0 in staat om een gemiddeld menselijk doel te detecteren, gekleed in bovenkleding, op een afstand tot 2600 meter in volledige duisternis.

Stand-by functie

Wanneer het nodig is om de observatie tijdelijk te stoppen, kan de gebruiker de standby-functie toepassen. Het biedt het nodige niveau van camouflage (geen licht van het oculair van het apparaat) tussen observatiesessies en de snelle herstart van observatie (wanneer het display is uitgeschakeld, werken alle andere systemen; voor normaal gebruik is het voldoende om de weer op het scherm).

Hoge Frame Rate

De framerate van 50 Hz garandeert dat je elk moment dat je wilt vastleggen kunt vastleggen. Vloeiende, vloeiende en kristalheldere uitzichten bieden uitstekende observatie voor al uw buitenavonturen.

Beeld-in-Beeld functie (picture-in picture)

De Picture-in-Picture-functie verbetert de nauwkeurigheid door een 2x vergroot beeld van het dradenkruisgebied aan de bovenkant van het scherm te bieden. Het helpt om het doel te vergroten terwijl de rest van het gezichtsveld zichtbaar blijft.

5 Kleurpaletten

White hot

Black hot

Red hot

Color

Hot target highlight

Stadiametrische afstandsmeter

Op basis van geschatte hoogtes van doelen kan de gebruiker snel en eenvoudig de ruwe afstand tot het doel bepalen met de ingebouwde stadiametrische afstandsmeter.

Hot target tracking

Volg automatisch de heetste plek in de scène en ontdek het doelwit snel.

Ingebouwde video recorder en WiFi conectie

Er is 16 GB geheugen beschikbaar voor E2n V2.0/C2w/E3w, dat kan voldoen aan meer dan 40.000 foto's of 24 uur ononderbroken video-opname, zoveel mogelijk om u de opwinding van elk jachtmoment te houden. De ingebouwde WiFi-module maakt 4 verbindingen tegelijk mogelijk.

Kies uw Eye II Series V2.0