Ontdek de Tube TH50 series

TH50

Zowel de esthetiek als de functie van de Tube tonen InfiRay Outdoor's missie om de traditionele stijl en het gevoel van een dagoptiek te combineren met de geavanceerde technologie van thermische beeldvorming. De TH50 is uitgerust met een 12um 640x512 sensor, 50mm optiek en 2560x2560 1.03 "Mi-cro-OLED scherm, dat ongekend comfort, super helderheid en precisie brengt in uw outdoor reis. Voor wie traditie hoog in het vaandel heeft staan en streeft naar technologische verbetering, is de TH50 een uitstekende keuze.


TH50 is een thermisch vizierproduct speciaal ontwikkeld voor hoge-eindgebruikers van de jacht. Zijn basis vorm volgt dezelfde ontwerpstijl als de klassieke versie. Het product produceert hoge-definitiebeelden en is geschikt voor professionele jagers waarbij de nadruk wordt gelegd op tradities en tevens technische voordelen worden nagestreefd.

Betere beeldkwaliteit, betere waarnemingservaring

Traditionele dagscope verschijning

De Tube Series is ontworpen voor optimaal gebruik op bolt action geweren en andere platforms die flexibele montagemogelijkheden vereisen met reliëf. De traditionele stijl behuizing maakt montage mogelijk met standaard 30mm ringen zoals een typische dagkijker.

12μm 640x512 sensor met hoge capaciteit

Als de top-end thermische kijker van de Tube Serie, is TH50 uitgerust met de toonaangevende InfiRay 12 μm 640x512 sensor met geavanceerde beeldverwerking algoritme dat uitstekende prestaties levert in het omgaan met zelfs het kleinste temperatuurverschil en een gedetailleerd en levendig beeld geeft.

2361 m opsporingsbereik

Door de combinatie van de buitengewone sensor en de krachtige 50mm optiek, kan de TH50 een detectiebereik bereiken tot 2361m.

Ultraclear Mode

Wanneer de Ultra-clear mode aan staat, is het slecht weer effect uit. Met de ondoorzichtige modus, kan TH50 nog steeds een duidelijk en delicaat beeld geven, zelfs in slechte weersomstandigheden, zoals zware mist en regen. Slecht weer kan u niet stoppen van uw grote avontuur.

1,03' Micro-OLED scherm met 2560x2560 resolutie

TH50 keurt het bijzondere 2560x2560 1.03 "Micro-OLED scherm goed om de fijnste waarnemingservaring te bieden met uitstekende optische parameter van 4x optische vergroting en 8x oculairvergroting, geen behoefte om in het scherm te staren zoals je gewend bent, dus de visuele vermoeidheid veroorzaakt door het lange tijd waarnemen kan worden voorkomen.

Nauwkeuriger nulstelling

Het 2560x2560 Micro-OLED scherm geeft een dichtere schaalverdeling, elke schaaleenheid is kleiner, daarom kan de nulstelling nauwkeuriger zijn

Soepele aanpassing van de vergroting

TH50 is in staat om het beeld vloeiend te vergroten zonder flikkeren en stotteren, wat de gebruiker comfort biedt bij het observeren.

Sluiterloze functie

De Shutterless-kernmodule wordt gebruikt om de sluiterkalibratie teniet te doen, de bediening te vereenvoudigen en het energieverbruik te verlagen, waardoor de beeldvorming stiller en lineairer wordt.

32GB opslag

TH50 wordt geleverd met 32 GB geheugen voor het opslaan van 57.000 beelden of 48 uur aan video. Vastgelegde video's en beelden kunnen gemakkelijk razendsnel overbrengen naar uw smartphone via app.

Analyse van doelmarkt en klantengroep

TH50 is een thermisch vizierproduct speciaal ontwikkeld voor hoge eindgebruikers van de jacht. Zijn basis vorm volgt dezelfde ontwerpstijl als de klassieke versie. Het product produceert hoge definitiebeelden en is geschikt voor professionele jagers waarbij de nadruk wordt gelegd op tradities en tevens technische voordelen worden nagestreefd.

TH50 is gepositioneerd als een high-end thermisch vizier voor traditionele wit-licht jagers en high-end infrarood thermische beeldvormende gebruikers.


 • Dagkijker jachtgewoonte;

 • Streven naar hoge beeldkwaliteit;

 • Vereist een lange afstand;

 • Hoge visuele versterking;

 • Hoge contrastvereisten;

Product eigenschappen

 • Een displaysysteem ontworpen op basis van ergonomie om visuele vermoeidheid te voorkomen (figuur 1);

  • 1,03" Micro-OLED display: 2560*2560;

  • 8×oculaire lens;

  • Visuele versterking: -4×

 • Zeer helder beeld geproduceerd met de Ultra-celar beeldalgoritme, (figuur 2);

 • Sluiterloze correctie mogelijk gemaakt door het Shutless algoritme;

  • Sluiter correctie geluid weglaten;

  • Realiseer een consistente beeldcorrectie;

 • Intern geheugen opgewaardeerd tot 32GB;

  • Sla tot 57.000 beelden op;

  • Ondersteuning loop-opname;

 • 640*512, 12μm sensor met hoge prestaties;

 • NETD<40mk.