FL35R/FH35R

De nieuwe Finder II series bestaat uit de modellen FL35R en FH35R. Als high-end monoculair, met een afstandszoeker als toegevoegde functionaliteit, registreert de Finder II series alle fijne details en precieze outdoor observatie die de moderne jager en outdoor professionele gebruikers verwachten van een InfiRay product. Het is een veelzijdig apparaat en zal snel een essentieel onderdeel van uw uitrusting worden.

Ontdek de Finder II Series

Hoge beeldkwaliteit

De FH35R is uitgerust met 12 μm 640×512 pixel pitch hoge resolutie sensoren met NETD ≤35 mk en maakt gebruik van een 1024x768 resolutie OLED display. In combinatie met de hoge beeldkwaliteit creëert het verbluffend heldere beeldvorming.

Dual Hue-modus

Voor een betere visuele ervaring ondersteunt de Finder II series het omschakelen tussen koude en warme beeldtinten. Met de koude tint instelling ervaren gebruikers een visueel heldere beeldkwaliteit met rijke details en markeerpunten. De warme tint instelling genereert een zachte beeldvorming om visuele vermoeidheid te voorkomen die veroorzaakt wordt door langdurig gebruik.

Geïntegreerde laserafstandsmeter (LRF) tot 800m

De Finder II series heeft een ingebouwde laserafstandsmodule, die zowel enkele afstandsmeting als continue afstandsmeting mogelijk maakt, en helpt om de afstand nauwkeurig vast te leggen. Met een nauwkeurigheid van ± 1 m binnen 800 m is een gedetailleerde evaluatie van afstand en terrein snel en gemakkelijk.

Lang opsporingsbereik 1818m

De 35 mm objectieflens in combinatie met geavanceerde thermische beeldvorming hardware biedt uitzonderlijke detectie. De FL35R & FH35R heeft een bereik van maximaal 1818 meter in volledige duisternis.

Vervangbare batterij

De batterij kan snel worden verwijderd en in enkele seconden door een nieuwe worden vervangen. Met een vervangbare Li-ion batterij kunt u genieten van een batterijlevensduur tot 6 uur. Als u standaard extra batterijen meeneemt, kunt u de batterijlevensduur verlengen tot 12 uur.

Foto-/videorecorder, ingebouwde opslagcapaciteit van 32 GB

De Finder II series is uitgerust met 32 GB aan digitale opslag voor video en foto's. Opgeslagen video- en fotobestanden kunnen worden overgezet naar een computer via een kabelverbinding of naar een telefoon via WiFi.

WiFi-verbinding & app support

De Finder II series en de InfiRay Outdoor app werken hand-in-hand via een gemakkelijk te hanteren frame sync en data output. De app biedt extra functies zoals toegang tot de online InfiRay gemeenschap en after sales ondersteuning.