Inepro

Smart PRO Series

Een compleet assortiment gecertificeerde energiemeters

De Smart PRO energiemeters van INEPRO Metering hebben de hoogst mogelijke kwaliteit en zijn allemaal MID gecertificeerd.

Eigenschappen

Eenfasig of driefasig

Een complete reeks eenfasige en driefasige meters. De PRO1- en PRO2-serie zijn beide éénfasemeters. De PRO380 en PRO380-CT reeksen zijn driefasige meters.

Bi-directioneel

Het totale energieverbruik kan worden berekend via verschillende berekeningswijzen. Alle voorwaartse (import) en achterwaartse (export) (re)actieve energiewaarden worden opgeslagen in verschillende meterregisters.

Momentane waarden

Smart PRO energiemeters tonen een aantal momentane variabelen zoals spanning, stroom, actief vermogen, reactief vermogen, schijnbaar vermogen, frequentie en arbeidsfactor op het LCD-scherm en via de verschillende communicatieopties.

MID goedgekeurd

Alle Smart PRO energiemeters voldoen aan de richtlijn voor meetinstrumenten 2014/32/EU. De MID-goedkeuring garandeert de nauwkeurigheid en kwaliteit van de meter en maakt het gebruik ervan voor factureringsdoeleinden mogelijk.

Energiemeting

De Smart PRO energiemeters hebben een uitzonderlijke combinatie van een hoge nauwkeurigheidsklasse (1/B) voor actieve energiemeting en een breed temperatuurbereik.

Communicatie

De Smart PRO energiemeters zijn verkrijgbaar in een standaard, M-bus of Modbus uitvoering. Alle metertypes zijn uitgerust met een infraroodinterface en een selecteerbare pulsuitgang.

Voor alle Smart PRO energiemeters bieden wij een uitstekende garantie. U bent er 5 jaar lang helemaal klaar voor.

Metertypes

PRO1

Eenfasig - 45A - 1TE - MID

PRO2

Eenfasig - 100A - 2TE - MID

PRO380

Driefasig - 100A - 4TE - MID

PRO380-CT

Driefasig - /1 & /5A - 4TE - MID

Accessoires

Hulpmiddelen voor het programmeren en verzamelen van gegevens van Smart PRO-meters.

Eigenschappen

Gemakkelijk programmeren

Gebruik de infrarood tools voor het snel en gemakkelijk programmeren van de Smart PRO energiemeters.

Metergegevens verzamelen

Naast het programmeren, kan de infrarood tool gebruikt worden om alle gegevens van de slimme PRO energiemeter te verzamelen. U kunt deze gegevens opslaan in een .txt bestand.

Gratis PC-software

De infrarood PC-software is gratis beschikbaar.

USB - IR interface

De IR software tool is compatibel met elke PC dankzij de handige USB - IR verbinding. U kunt het INEPRO USB IR oog gebruiken om uw Smart PRO energiemeter aan te sluiten op een computer en alle benodigde gegevens te programmeren en te verzamelen.

Klik & verbind

Onze infraroodsoftware is plug & play, dus programmeerkennis is niet nodig. Sluit de meter gewoon aan op uw PC en maak verbinding met de juiste COM-poort.

Communicatie

Naast Modbus en M-bus communicatie is de IR software een krachtig hulpmiddel voor het snel programmeren van meerdere slimme PRO energiemeters dankzij de spaarmodus.

Productsoorten

PRO1 Bracket

Voor infrarood communicatie

PRO2 Bracket

Voor infrarood communicatie

PRO380 Bracket

Voor infrarood communicatie

USB IR eye

Voor infrarood communicatie