Ontdek de Clip C CH50 Series

CH50

De Clip C series CH50 is ontworpen als thermische bevestiging voor de meeste traditionele richtkijkers. GEEN REZEROING is nodig, alleen CLAMP&SHOOT! Zoom het beeld 2 keer en 4 keer wordt ondersteund op de CH50-serie zonder de richtnauwkeurigheid te beïnvloeden bij montage op de dagoptiek. Breid nu uw jachtuitrusting uit samen met onze CH50-serie!

Met het voorste thermische beeldbevestigingshulpstuk kunnen gebruikers van de Clip C series CH50 verschillende voordelen krijgen bij nachtzichtjacht bij gebruik met traditionele optica of zelfs thermische of nachtkijkers. Nadat u de thermische clip op het traditionele vizier hebt bevestigd, kunt u hetzelfde comfort van fotograferen bereiken met daglenzen die u gewend bent, inclusief uw bestaande richtkruis en oogafstand. Met de Clip C series CH50 thermische bevestiging kunt u zelfs de variabele vergroting van uw richtkijker blijven gebruiken.

Hoge beeldkwaliteit

De hoogwaardige InfiRay Vox thermische detector met een resolutie van 12um 640*512 met NETD 40mk zorgt voor de voorkeur voor thermische detailherkenning, zelfs in de zwaarste weersomstandigheden. De kleinste temperatuurverschillen worden nauwkeurig gedetecteerd tijdens regen, mist, koude ochtend of andere slechtere omstandigheden voor warmtebeeldcamera's.

Geen opnieuw op nul zetten vereist en snel bevestigd

Met de speciale kalibratie op de Clip C series CH50 voor thermische bevestiging aan de voorkant, is opnieuw op nul stellen niet nodig na bevestiging aan de dagscopen. Klem en schiet, dat is alles. Met de quick release IAR-adapterbevestiging kan de Clip C series CH50 binnen enkele seconden eenvoudig worden bevestigd aan of losgemaakt van daglenzen zonder het nulpunt te verliezen. De houder is in staat om het gezichtsveld van het hulpstuk nauwkeurig uit te lijnen met de optiek van het centrale punt van de dag om de optimale kijkpositie te bereiken.

E-zoom ondersteund met onaangetast opnamenauwkeurigheid

2x/4x digitale zoom is ingeschakeld voor de Clip C series CH50. Het ondersteunt het aanpassen van het zoomcentrum om uit te lijnen met het dradenkruiscentrum van uw optische zicht zonder de nauwkeurigheid van het schieten te beïnvloeden. Bij gebruik als thermische monoculaire of hulpstukken ondersteunt de Clip C series CH50 1x basisvergroting met 2X/4X digitale zoom.

Vergeleken met de optische vergroting van hetzelfde veelvoud van het optische vizier, is de kwaliteit van de thermische beeldvorming na elektronische vergroting delicater en blijven de details perfect compleet.

Point-of-impact stabiliteit

De Clip C series CH50 bouwt met precisie vakmanschap. Geavanceerd ontwerp en geavanceerde software zorgen voor betrouwbare, herhaalbare point-of-impact-stabiliteit zonder dat er aanpassingen aan de wind of hoogte nodig zijn van de dagoptiek.

Ultra clear modus

De gepatenteerde ultraheldere thermische beeldtechnologie van InfiRay bestaat uit software-algoritmen die zijn ontworpen voor slecht weer, zoals zware mist en regen, om de helderheid van de thermische beeldvorming en de algehele warmtebeelddetails te vergroten. De ingebouwde Ultra-clear-modus resulteert in een gedetailleerder gezichtsveld en verbeterde objectidentificatiemogelijkheden.

Draadloze afstandsbediening

De draadloze afstandsbediening kan in de buurt van de trigger worden bevestigd, waardoor basishandelingen gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd. De ergonomische draadloze Bluetooth-afstandsbediening, ontworpen door InfiRay Outdoor met drie knoppen, brengt het volledige scala aan bewerkingen van de Clip C series CH50 binnen handbereik van de gebruiker.

Compatibel met 1-9X dagoptiek (CH50V2)

Profiteer van het extra grote oculair van 48 mm, de Clip C series CH50 V2 werkt het beste met optische vizieren met een vergroting van 1-9×. Met de IAR-adapter kunt u de Clip C series CH50 V2 op de meeste traditionele richtkijkers met objectieflensdiameters van 40 mm-55 mm bevestigen en de optische vizieren in warmtebeeldapparatuur veranderen zonder het impactpunt te beïnvloeden.