Ontdek de ZOOM ZH50 series

ZH50

De Zoom ZH50 is een hoogwaardige warmtebeeldkijker voor buiten. Hij heeft een grotere vergroting en behoudt drie unieke technologieën van de ZOOM-serie: dubbel gezichtsveld, 1440×1080 HD resolutie en shutterless kalibratietechnologie.

Met het gepatenteerde dual-field-of-view ontwerp van de ZOOM, kunnen waarnemers naadloos schakelen tussen een breed field-of-view (FOV) voor detectie, en een smalle FOV voor doelidentificatie. Het kan op grote schaal worden gebruikt voor nachtelijke jacht, observatie en terreinpositionering, opsporing, redding, en nog veel meer.

Zoom's Drie Unieke Technologieën

Ontwerp met dubbel gezichtsveld

Het bredere beeldveld met een brandpuntsafstand van 25 mm kan worden gebruikt om een doel te zoeken, terwijl het smallere beeldveld met een brandpuntsafstand van 50 mm kan worden gebruikt om een doel te identificeren.

De waarnemingsafstand kan oplopen tot 2,6 km. Met F-getal 0,88/1,1 kan de beeldhelderheid naar een nieuw niveau worden getild.

1440x1080 FHD OLED Display

Met behulp van 1440 × 1080 FHD OLED-scherm, is het observatie-effect uitstekend. De 20×vergroting oculair maakt het zoeken naar het doel nauwkeuriger en de observatie afstand is langer.

Sluiterloze technologie

De sluiterloze kernmodule is goedgekeurd om de sluiterkalibratie teniet te doen, vereenvoudig de verrichting.

Duidelijkere beeldvorming

12μm warmtebeeldsensor met NETD ≤25mK

ZH50 is uitgerust met ongekoelde VOx 12um 640×512 hoge resolutie sensor met NETD ≤25mk (25°C, F#=1,0). Met de krachtige sensor en beeld algoritme wordt een betere beeldkwaliteit geleverd. Zelfs bij zware mist en regen, kan de ingebouwde ultraheldere modus ook resulteren in heldere beeldvorming door een meer gedetailleerd gezichtsveld en verbeterde mogelijkheden voor objectidentificatie.

Lang uithoudingsvermogen

10 uur × 2 pakjes

Gebruik van energiezuinige componenten, lager stroomverbruik, met een standaard extra batterijpakket en een vervangbare 4400mAh grote capaciteit lithium batterij, levensduur van de batterij tot 20 uur.

Veelvoudige functies

32 GB opslagruimte & WiFi-verbinding

ZH50 is uitgerust met een geheugen van 32 GB voor het opslaan van video en foto's. De ingebouwde WiFi-module ondersteunt APP-verbinding en media transmissie.

5 kleurenpaletten

Voor verschillende jachtomgevingen en persoonlijke gewoonten, biedt ZH38 meer dan 5 kleurenpaletten, waaronder "white hot", "black hot", "red hot", "kleur" en "hot target highlight". Wisselen tussen verschillende kleurenpaletten is snel en eenvoudig.

Product eigenschappen

 • Dubbel - FOV-lens;

 • 12μ m zelf - ontwikkelde detector;

 • Hoge beeldkwaliteit;

 • FHD OLED (1440×1080);

 • Oplaadbare Batterij voor snelle vervanging;

 • 50Hz hoge beeldsnelheid;

 • Oculair met 20× zoom;

 • Digitale zoom: 1×/2×/3×/4×;

 • Ingebouwd 32G geheugenruimte, ondersteunend het fotograferen en video opname;

 • Ingebouwd Wi - Fi module, ter ondersteuning van InfiRay outdoor App;

 • Ingebouwd digitaal kompas en bewegingssensor;

 • Ultraheldere modus;

 • Ondersteunt PIP, defecte pixelcorrectie, en andere functies;

 • Handige bedieningsinterface.

Batterij en externe voeding

De ZOOM serie maakt gebruik van de oplaadbare lithium-ion batterij IBP-1, die een batterijlevensduur van 10 uur heeft.

De Zoom serie kan worden gevoed met een externe voeding zoals een Power Bank (5V).

Kalibratie en digitale zoom

Profiteer van de thermische beeldvormingskern zonder sluiter, de Zoom-serie legt beelden van hoge kwaliteit vast zonder mechanische sluiter.

In zeldzame gevallen kan het beeld, als het gedegradeerd of ongelijkmatig is, worden verbeterd door kalibratie.

De Zoom-serie ondersteunt snel digitaal inzoomen op beelden, om de visuele vergroting.

Fotograferen en video opnemen

De thermische camera uit de Zoom-serie is uitgerust met een ingebouwd geheugen van 32 GB geheugen en ondersteunt fotograferen en video-opname. De beeld- en videobestanden worden naar tijd benoemd, dus het wordt aanbevolen om de systeem datum en tijd in te stellen in de Main Menu voordat u de foto en video functies gebruikt of om de systeemdatum en -tijd te synchroniseren in de instellingen van de InfiRay Outdoor App.

Status balk

De statusbalk staat bovenin het beeldscherm om de huidige werking van de thermische camera weer te geven. De inhoud van het scherm van links naar rechts zijn als volgt:

1. Huidige beeldmodus;
2. Ultraheldere modus status;
3. Huidige brandpuntsafstand van de objectieflens;
4.Huidige vergroting (zoals 20×);
5. Mic ( weergegeven tijdens video-opname);
6. Kompas (als het aan staat);
7. Huidige hoogte (indien ingeschakeld);
8. Video-uitgang (indien ingeschakeld);
9. Wi-Fi status;
10. Tijd;
11. Batterij status.

Snelmenu & PIP functie

In het snelmenu kunt u snel basisconfiguraties van veelgebruikte functies aanpassen, zoals de beeldmodus, de helderheid van het beeldscherm, de beeldscherpte en het beeldcontrast.

Beeld - in - Picture (PIP) biedt een zwevend venster onafhankelijk van het volledige scherm. Dit venster toont een deel van het beeld dat is vergroot tot 2× in een bepaald gebied gecentreerd op het dradenkruis van het hoofdbeeld.

Hotspot opsporen & Wi-Fi functie

Zoom-serie biedt hotspot tracking-functie, waarmee u het heetste object in het beeld kunt volgen.

De Zoom-serie heeft een ingebouwde Wi-Fi module. Het apparaat kan verbinding maken met een extern apparaat (computer of mobiele telefoon) via Wi-Fi.