Ontdek de Eye Series V2

Ontdek de Eye Series V2

Het compacte en elegante ontwerp en de gebruiksvriendelijke functies maken de warmtebeeldcamera uit de Eye-serie het ideale hulpmiddel voor zichtverbetering in het donker.

Hoge beeldkwaliteit

De Eye series V2 is ingebed met IRay, een onafhankelijk ontwikkelde, hoogwaardige VOx-detector waarmee u zeer gedetailleerde thermische beelden kunt krijgen, zodat het eenvoudiger wordt om doelen in het donker te zoeken. Bestaat uit geavanceerde software-algoritmen EYE is ontworpen om de beeldhelderheid en het algehele beelddetail te vergroten, wat resulteert in een scherper, gedetailleerder gezichtsveld en verbeterde objectidentificatiemogelijkheden.

Voldoende bedieningstijd

Elementen met laag vermogen die in de Eye series V2 worden gebruikt, bieden voldoende bedrijfstijd. Een batterijlevensduur van maximaal 20 uur garandeert dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de stroomvoorziening.

Thermische camera in zakformaat

De InfiRay EYE-serie is een thermische monoculair in zakformaat voor het verkennen van de buitenlucht - 's nachts en bij weinig licht. EYE onthult uw omgeving en helpt u mensen, objecten en dieren tot op honderden meters afstand te zien. Eenvoudig te gebruiken, met stilstaande beelden en video-opname, EYE is het perfecte hulpmiddel, of het nu in de bossen is of in uw eigen achtertuin is. Het maximale gewicht ligt binnen 320 g.

Hoge Frame Rate

De framerate van 50 Hz garandeert dat je elk moment dat je wilt vastleggen kunt vastleggen. Vloeiende, vloeiende en kristalheldere uitzichten bieden uitstekende observatie voor al uw buitenavonturen.

12 μm thermische beeldsensor

De producten uit de Eye series V2 zijn rijk aan modellen en gediversifieerde keuzes, met twee soorten pixelgroottes - 12 m / 17 μm, meerdere detectorresoluties en verschillende soorten lensbrandpuntsafstanden om aan de uiteenlopende behoeften van gebruikers te voldoen.

Stand-by functie

Wanneer het nodig is om de observatie tijdelijk te stoppen, kan de gebruiker de standby-functie toepassen. Het biedt het nodige niveau van camouflage (geen licht van het oculair van het apparaat) tussen observatiesessies en de snelle herstart van observatie (wanneer het display is uitgeschakeld, werken alle andere systemen; voor normaal gebruik is het voldoende om de weer op het scherm).

5 Kleurpaletten

White hot

Black hot

Red hot

Color

Hot target highlight

Beeld-in-Beeld functie (picture-in picture)

De Picture-in-Picture-functie verbetert de nauwkeurigheid door een 2x vergroot beeld van het dradenkruisgebied aan de bovenkant van het scherm te bieden. Het helpt om het doel te vergroten terwijl de rest van het gezichtsveld zichtbaar blijft.

Ingebouwde video recorder en WiFi conectie

Er is 16 GB geheugen beschikbaar voor E2n V2.0/C2w/E3w, dat kan voldoen aan meer dan 40.000 foto's of 24 uur ononderbroken video-opname, zoveel mogelijk om u de opwinding van elk jachtmoment te houden. De ingebouwde WiFi-module maakt 4 verbindingen tegelijk mogelijk.

Kies uw Eye Series V2.0