Temperatuurscanners

AT300

Met een zeer nauwkeurige koortsmeting is de Avalasia AT300 zeer geschikt om kleinere ruimtes of ingangen te scannen op koorts bij inkomende personen. Geplaatst op een statief krijgt u zeer stabiele en nauwkeurige metingen - om te voorkomen dat een persoon met koorts uw bedrijf binnenkomt. De Avalasia AT300 kan ook perfect ingezet worden als permanente maatregel om koorts op te sporen, ook buiten de Corona Pandemie.

De AT300 is tevens uitbreidbaar met een stoplicht, automatische e-mails en meer ...

De AT300 wordt reeds toegepast in diverse vaccinatiecentra, ziekenhuizen, rusthuizen,.. Met gebruik van de stoplichten verzekeren we dat geen enkele bedreiging ongezien uw bedrijf/ gebouw binnentreedt. Ook kunnen deze worden aangesloten op diverse toepassingen (draaideurtjes, schuifdeur,... ).

De voordelen van het AT300 systeem zijn oneindig, zo kan u onder andere genieten van een systeem die...

  • direct leverbaar is

  • autonoom werkt, geen bemanning nodig

  • eenvoudig te installeren/ te verplaatsen is

  • een snelle reactietijd geeft (<1sec.), geen wachtrijen aan het onthaal

  • geen beelden opslaat, geen link naar visuele beelden, in lijn met de GDPR wetgeving is

  • een uiterst nauwkeurige sensor heeft <0.1 °C

  • gelaatsherkenning heeft om foute alarmeringen te vermijden bv. een kopje warme koffie

  • meerdere personen in één keer kan scannen, vlotte doorloop geen file

  • een directe supportlijn heeft om meteen problemen op te lossen

  • samen geleverd wordt met een laptop, statieven, monitor, blackbody, kabels,..


Dit systeem is reeds veelvuldig uitgerold en heeft in het laatste jaar zijn doeltreffendheid meermaals bewezen. Wilt u graag wat meer info i.v.m. de AT300 of zou u graag eens een toestel in werking zien. Contacteer ons gerust op de supportlijn 0471 455 499 of stuur een mailtje naar sales@avalasia.com


T120H Hand Temperatuurmeter

De T120H Thermische koorts hand camera is een snelle temperatuurdetectie-tool, die kan worden gebruikt om menselijke temperatuur te detecteren vanaf een veiligheidsafstand met een nauwkeurigheid van ± 0,5 ° C.

Het is een economische en praktische thermische camera die goed zou kunnen voldoen aan de behoeften van primaire temperatuurscreening.

Met twee intelligente temperatuurscreeningsmodi is de T120H niet alleen geschikt voor flexibele temperatuurscreening, maar kan hij ook worden ingezet bij de in- en uitgangen van de openbare ruimte, waardoor het een ideaal apparaat is om de efficiëntie van epidemische preventie te verbeteren en de volksgezondheid te beschermen.

De infrarood-thermometer beschikt over een 120x90 VOx detector, waarbij de omgeving met thermisch beeld wordt weergegeven op een groot 2.4 inch display (320x240 color-LCD).

De Guide T120 beschikt over een 50x38 graden zichtveld en heeft een meetnauwkeurigheid van +/-2 graden Celsius. De camera beschikt over een groot temperatuurbereik, dat u ook handmatig kunt instellen voor extra betrouwbaarheid: -20 tot +50 graden Celsius, +100 tot +400 graden Celsius of auto-modus.

Het apparaat is voorzien van een laser die het exacte meetpunt bepaalt.

Met een usb-C poort kunt u het toestel laden voor gebruik tot 8uur.


Met de rode trigger-knop op de achterzijde kunt u eenvoudig beelden met bijbehorende data opslaan. Deze worden opgeslagen op de inbegrepen geheugenkaart en kunnen worden geëxporteerd met behulp van de USB-C kabel. U kunt uw opnames ook op de camera zelf bekijken.